Press "Enter" to skip to content

Cât de mare a crescut Tiago, băiețelul Andreei Ibacka și al lui Cabral: „Acest pofticios șaten cu zâmbet șugubăț”

Tiago, băiețelul Andreei Ibacka și al lui Cabral, a crescut și este de o frumusețe ieșită din comun. Cei doi părinți au postat noi fotografii cu mezinul familiei.

Pe rețelele de socializare, Andreea Ibacka și Cabral au postat imagini cu fiul lor, Tiago. Băiețelul are 1 an și 4 luni, iar în ultima perioadă nu a mai fost postat atât de des de către părinții lui. Actrița și soțul ei au fost în vacanță cu copiii în Abu Dhabi, unde au vizitat și un parc de distracții. Micuțul Tiago a fost foarte încântat de tot ceea ce a văzut, iar Andreea Ibacka l-a surprins în câteva ipostaze adorabile.

„În caz că vă întrebați cine îi sustrage morcovii din grădină lui Bugs.

Acest pofticios șaten – cu geacă de blugi și zâmbet șugubăț – a fost zărit plescăind cu poftă pe străzile orășelului.’

Și soția lui Cabral s-a bucurat de parcul de distracții și a profitat de moment pentru a-și face câteva poze. Andreea Ibacka s-a distrat alături de copiii ei în vacanța mult așteptată.

„Pe adultul din mine îl mai pierd pe traseu din când în când, printre task-uri, responsabilități, deadline-uri.

Mi-am amintit, în schimb, cum să am grijă de copilul din mine.

Eu, săptămâna trecuta, aproape la fel de entuziasmată de un parc de distracții cum aș fi fost și acum 30 de ani’, a transmis soția prezentatorului de la PRO TV.

Fanii s-au bucurat foarte tare de noile imagini cu Tiago și au remarcat imediat că dacă Namiko seamănă cu tatăl ei, băiețelul a moștenit trăsăturile mamei lui.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page