Press "Enter" to skip to content

Cât de costă să-ți cânte Pepe la nuntă. Pregătește-te să fii surprins

Când organizezi unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața ta, nunta, este normal să îți dorești ca artiștii preferați să-ți cânte când dansezi alături de alesul tău. Totuși, îndeplinirea acestui vis te poate costa o sumă consistentă. Dacă vrei să-ți cânte la nuntă Pepe, trebuie să știi că tariful lui nu este unul mic.

  • Cât scoți din buzunar pentru a-l avea pe Pepe la nunta ta
  • Artistul nu se mulțumește cu puțin

Așa cum e normal, odată ce muzica ta ajunge în topurile muzicale și numărul concertelor și aparițiilor crește, onorariul artiștilor aflați în această categorie se mărește și el. Pepe este deja cunoscut în toată țara, iar piesele lui de iubire sunt apreciate de mulți tineri, astfel că este chemat adesea la nunți, dar nu oricine și-l poate permite.

Ce tarif are Pepe pentru nunți

Pepe făcea furori în lumea muzicală încă de la începutul anilor 2000, când lansa piesa „Numai iubirea”, care a fost și introul celebrei telenovele cu același nume. De atunci, artistul a intrat în atenția publicului și a fost adesea catalogat drept un ”latin lover”, dar timpul a demonstrat că este, de fapt, un familist convins.

De-a lungul anilor, cântărețul a lansat numerose hit-uri, majoritatea fiind piese de dragoste sau de dezamăgire, care au fost foarte apreciate de publicul din România. În ultimii ani, Pepe și-a clădit o carieră și în televiziune, iar din 18 ianuarie va prezenta o nouă emisiune la Antena 1, respectiv show-ul de divertisment „Nu te supăra, frate!”.

Cu toate acestea, pasiunea pentru muzică și cariera sa de artist nu sunt niciodată pe pauză, fiind și foarte bine plătit pentru prestațiile lui. Pentru un program de o oră la o nuntă sau un botez, Pepe are un tarif de nu mai puțin de 3000 de euro.

Deși este o sumă mare, mulți alți artiști din breaslă au un onorariu asemănător. Sunt și artiști care cer mai mult, cum ar fi Carmen de la Sălciua, dar menționăm că este vorba de 4.500 de euro pentru întregul eveniment și vine însoțită de saxofonistul Nelu Popa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page