Press "Enter" to skip to content

Cât costă o porție de cârnați la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca. Prețul este exagerat: „Facem credit, domnule primar?”

Târgurile de Crăciun din România sunt foarte populate, cu toate că prețurile sunt foarte mari la orice ai cumpăra. Ei bine, și Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca are prețuri piperate, iar românii care ajung aici rămân dezamăgiți când văd câți bani trebuie să scoată din buzunar. Iată cât costă o porție de cârnați aici! Prețul este exagerat!

  • Prețul unei porții de cârnați la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca
  • Ce sumă trebuie să scoată românii din buzunare

Prețurile la Târgurile de Crăciun din țara noastră sunt exagerate, iar românii rămân din ce în ce mai dezamăgiți atunci când văd câți bani trebuie să scoată din buzunare. Cât costă o porție de cârnați la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca.

Prețul unei porții de cârnați la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Conform ultimelor informații care au apărut, o familie cu patru membri ar trebui să aibă 500 de lei pentru a merge la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, asta pentru că prețurile au crescut considerabil.

Ei bine, o româncă care a ajuns la acest târg i-a bătut obrazul primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, asta după ce a văzut prețurile ridicate. Astfel, o porție de cârnați la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca costă 60 de lei.

Românii sunt dezamăgiți de prețuri

Ei bine, românii se arată din ce în ce mai dezamăgiți de prețurile pe care sunt nevoiți să le scoată din buzunar pentru a merge la Târgurile de Crăciun. Astfel, o românca i-a atras atenția primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, după ce a văzut prețurile exagerate.

„Facem credit, domnule primar? Eu am doi copii. Dacă vreau să ies într-o seară la târg, împreună cu soțul și copiii, total patru persoane, ar cam trebui să am în buzunar vreo 500 de lei. Poate un pic mai mult. Mai văd copiii o jucărie, un balonaș, o turtiță. Mai vine factura la curent 1.000 (că de două luni nu mai scade). Gazul, încă 500 și apa 250. Serviciu de televiziune și internet 100 de lei, telefonie mobilă 80 de lei.

Nu mai pun la calcul masa de sărbători, că deja trebuie să ipotecăm proprietatea. Faceți calculele! Rușine!!!”, i-a transmis o locuitoare din Cluj-Napoca primarului Emil Boc, potrivit StirideCluj.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page