Press "Enter" to skip to content

Cât costă ceafa de porc la Carrefour, Cora și Mega Image. Unde găsești cel mai bun preț la carnea de porc

Crăciunul și Revelionul se apropie cu pași repezi, iar românii cumpără diverse preparate pentru a le așeza pe mese. Ei bine, românii rămân dezamăgiți de prețurile pe care le găsesc la carnea de porc. Iată cât costă ceafa de porc la Carrefour, Cora și Mega Image, dar și unde găsești cel mai bun preț la carnea de porc!

  • Cât costă ceafa de porc la Carrefour, Cora și Mega Image
  • Unde găsești cel mai bun preț la carnea de porc

Mai sunt doar cinci zile până la Crăciun, iar supermarket-urile sunt pline de oameni care caută carne de porc la prețuri mai mici și asta pentru că prețul ei a explodat. Iată care sunt magazinele de unde poți cumpăra carnea de porc puțin mai ieftin!

Cât costă ceafa de porc la Carrefour, Cora și Mega Image

Atât Cora, Carrefour, cât și Mega Image și-au mărit prețurile la alimente. Carnea mai ieftină se găsește la măcelăriile din pieţe, dar şi aici preţurile au crescut foarte mult înainte de sărbători. Cu toate acestea, oamenii încă cumpără carne de porc.

Potrivit gandul.ro, în Carrefour, 100 de grame de ceafă de porc costă 2,49 de lei, iar kilogramul acesteia costă 24,9 lei. În Cora, un kilogram de ceafă de porc cu os are prețul de 32,99 de lei. în Mega Image, ceafa de carne de porc costă 32,9 lei.

Astfel, cel mai bun preț la carnea de porc se găsește în Carrefour, căci în Cora și în Mega Image, prețurile sunt mult mai ridicate.

Prețul la carnea de porc s-a dublat în ultimul an

Prețul la carnea de porc s-a dublat în ultimul an, iar românii sunt dezamăgiți de câți bani sunt nevoiți să scoată din buzunare. Carcasa de carne de porc în viu costa anul trecut 10-11 lei kilogramul, iar în acest an a ajuns la 17-18 lei kilogramul, poate chiar și prețul de 21 de lei kilogramul.

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a precizat că în țara noastră nu este cea mai scumpă mâncare din Uniunea Europeană. El a mai declarat că prețurile au crescut în toate țările din UE.

„Preţurile au crescut peste tot în Uniunea Europeană şi la noi au crescut, este o realitate, dar nu este în România cea mai scumpă hrană din Uniunea Europeană. Dacă nu credeţi, să îmi daţi posibilitatea să vă arăt preţurile din ţările unde eu am fost şi pe care le-am fotografiat ca să fac o comparaţie”, a declarat ministrul Agriculturii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page