Press "Enter" to skip to content

Câștigători America Express 2023. Vezi cine a pus mâna pe marele trofeu

Câștigători America Express 2023. Vezi cine a pus mâna pe marele trofeu. Cei doi concurenți au ajuns în finală și au câștigat premiul de 30 de mii de euro.

Drumul Aurului se apropie de final, după multe aventuri în America Express. Sezonul 5 a adus numeroase provocări celor 9 echipe concurente. Cu toții au trecut prin momente tensionante, dar cu siguranță au rămas cu o experiență unică în viațp, de care își vor aminti mereu.

Chiar dacă finala emisiunii America Express nu a fost difuzată încă, se pare că s-a aflat deja cine a câștigat premiul de 30 de mii de euro și trofeul, sezonul acesta.

Câștigătorii trofeului America Express, sezonul 5, ar fi Cătălin Bordea și Nelu Cortea, potrivit paginii de Instagram, Viperele Vesele .

Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Cătălin Bordea a intrat treptat în lumea showbiz-ului și a televiziunii, ajungând chiar și coprezentator la o emisiune renumită. Este foarte cunoscut în România datorită numerelor sale de stand-up comedy.

Nelu Cortea, este de profesie actor și comediant. Cei doi s-au cunoscut pe scenă și au legat o prietenie strânsă. Astfel, au acceptat provocarea de a participa la emisiune împreună.

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare:)) Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară.”, a mărturisit Bordea.

„Eu cu baby @bordeacătălin facem echipă în America. O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame…”, a fost reacția lui Cortea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page