Press "Enter" to skip to content

Carmen Harra, previziune sumbră pentru Theo Rose și Anghel Damian. Ce spune despre relația lor: „Exact cum a fost la Andreea Bălan și George Burcea”

Carmen Harra, previziune sumbră pentru Theo Rose și Anghel Damian. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și au împreună un băiețel, după care sunt topiți. Artista a rămas gravidă destul de repede după ce a format un cuplu cu regizorul, iar prezicătoarea spune că ‘nu sunt suflete pereche’.

Carmen Harra, previziune sumbră pentru Theo Rose și Anghel Damian. Într-un an de relație, cei doi au devenit părinți și și-au creat o legătură strânsă sau cel puțin așa se vede din exterior. Artista se declară fascinată de iubitul ei și spune că este dragostea vieții sale. Cu toate acestea, prezicătoarea nu vede cu ochi buni relația acestora.

Carmen Harra, previziune sumbră pentru Theo Rose și Anghel Damian

Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa.

Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă nu putem să le dorim decât tot binele din lume„, spunea Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

Carmen Harra, noi previziuni despre viitorul omenirii

Clarvăzătoarea a făcut o nouă serie de previziuni cu privire la soarta omenirii, în contextul în care conflictele armate se extind în tot mai multe colțuri ale lumii. Carmen Harra previzionează, de asemenea, că va apărea și o altă formă de virus care va afecta populația.

Dacă intrăm în următorul an încă în război, care e influențat de cifra 9, pericolul ca omenirea să intre într-un război mai mare este de 95%. Este absolut de speriat. Vedem că Putin își pierde din forță, Rusia e din ce în ce mai decimată, poporul rus e din ce în ce mai speriat, toată situația economică este în totală prăbușire, cu viteza luminii.

Un război nu ne ajută, creează o lecție karmică. Omenirea trebuie neapărat să pună sfârșit războiului și cumva, până la sfârșitul anului, ceva miraculos o să se întâmple. Eu cred că se va întâmpla, pentru că incidența cifrei 7 marchează destinul lui Putin”, a explicat Carmen Harra în emisiunea Online Story.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page