Press "Enter" to skip to content

Carmen Hara, noi previziuni sumbre despre viitorul României! Ce se întâmplă din toamna anului 2023. ”O să pornim într-o altă direcție”

Carmen Harra a făcut o serie de noi predicții pentru toamna anului 2023, privind viitorul României. Celebra prezicătoare nu are vești foarte bune pentru români și îi avertizează că în continuare se vor confrunta cu probleme materiale.

Carmen Harra, noi previziuni sumbre despre viitorul României! Carmen Harra le atrage atenția conaționalilor săi că problemele lor financiare nu se vor rezolva în toamna anului 2023 și asta pentru că prețurile continua să crească.

Carmen Harra, noi previziuni sumbre despre viitorul României!

Cu toate acestea, clarvăzătoarea spune că lucrurile se vor îndrepta spre sfârșitul anului, iar oamenii vor avea parte de mai multă liniște și mai puțină suferință.

Carmen Harra susține că la fel ca și în anii trecuți când toți ochii erau ațintiți către marile personalități ale lumii, în perioada următoare atenția va fi îndreptată către Vladimir Putin, Biden și Regele Charles.

Totodată, celebra clarvăzătoare este sigură că anul 2023 a fost unul din ultimii 10 ani karmici.

“Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul acestei perioade. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine. Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma.

Sunt oameni pe parcursul acestei perioade care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. Toamna 2023 atrage atenția și asupra lui Putin, dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un timp de cotitură. Acest an a fost unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”, a declarat Carmen Harra, potrivit Ciao.ro.

Carmen Harra este de părere că toamna acestui an va aduce echilibru în lume, mai mult decât oricând și este o ocazia bună pentru ca oamenii să-și organizeze viețile și să-și pună la punct viitorul.

“Toamna 2023 vine cu un timp inteligent. Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este o perioadă de revelație, este un timp în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm. O să pornim într-o altă direcție”, a mai spus Carmen Harra.

Mai mult, prezicătoarea le atrage atenția românilor ca va urma o perioadă cu mai multă liniște și mai puțină suferință.

„Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta la final de an 2023. Dar per total vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a mai adăugat Carmen Harra.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page