Press "Enter" to skip to content

Care a fost ultimul lucru cerut de Rona Hartner, înainte plece pe lumea cealaltă: ”Nici prin gând nu-i trecea că o să moară”

Vestea morții Ronei Hartner, la doar 50 de ani, a șocat toată România, dar mai ales pe apropiații artistei, mai ales că unii dintre ei au vorbit cu aceasta cu puțin timp înainte de tragica dispariție și spun că era într-o stare bună.

Prietena cea mai bună a Ronei Hartner și fostă colegă cu aceasta în prezentările Lizei Panait, Raluca Andreea Andrei a povestit că a vorbit cu aceasta în urmă cu o săptămână și că nici nu își punea problema că o să moară, cu atât mai mult cu cât începuse un nou tratament pentru metastazele de la creier și avea mare încredere că va funcționa.De asemenea, Raluca Andrei a dezvăluit și care a fost ultimul lucru cerut de Rona Hartner.

„Rona era într-o stare bună acum șapte zile. Era optimistă, cum era ea, nu gâfâia, vorbea normal. M-am și mirat, pentru că știam că avusese metastaze și la plămâni.

Mi-a cerut să-i fac rost de o perucă, pentru că a început un tratament nou pentru metastazele de la creier și va avea nevoie de această perucă după tratament. Era un tratament mai agresiv și rămânea fără păr.

Nici prin gând nu-i trecea, deci, să moară! Dar, deloc! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul și de această dată! Avea o voință în ea să trăiască, incredibilă!

Mi-o aduc aminte la ultima prezentare, din mai, la Liza Panait, ea venise cu Sumalya, fiica ei. Vroia să o pregătească și pe ea de scenă, parcă știa sărăcuța că va pleca din această lume”, a povestit Raluca, pentru Click.

De asemenea, sora vedetei, Rinda Hartner,  a dezvăluit cum au fost ultimele momente ale regretatei și talentatei actrițe.

„Suferința ei era calmată de medicamente, era liniștită. Am stat de vorbă cu ea și la un moment dat am văzut-o că a zâmbit și i s-a luminat fața. Am întrebat-o pe cine vede de se bucură așa, iar în momentul acela a plecat cu zâmbetul pe buze!”, a declarat sora Ronei Hartner, Rinda Hartner, care a fost lângă vedetă până când și-a dat ultima suflare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page