Press "Enter" to skip to content

Cântăreţul de muzică populară Gică Giurcă s-a spânzurat. Îndrăgitul interpret este intubat la Terapie Intensivă

Interpretul gorjean Gică Giurcă s-a spânzurat în grădina casei. Bărbatul în vârstă de 41 de ani ar fi suferit de depresie, conform informațiilor apărute în spațiul public. Echipajele medicale ajunse la fața locului au constatat faptul că bărbatul se afla încă în viață, fiind resuscitat timp de 45 de minute.

Gică Giurcă, un cântăreț de muzică populară din Gorj, și-a pus ștreangul de gât în grădina tatălui său de la Iezureni (Gorj), în urma unei decepții. El a fost descoperit de vecini.

Acesta a fost găsit de vecini, care au sunat la 112. Bărbatul era măcinat de depresie, după ce soția lui a hotărât să se despartă de el și să ia și cele două fete pe care le au împreună. El nu a suportat această situație, mai ales că era foarte atașat de cele două fiice.

Bărbatul era chiar într-un apel video cu soția sa în momentul în care își punea ștreangul de gât. Vecinii au reușit să-i scoată funia din jurul gâtului.

Cântărețul este intubat la Terapie Intensivă

Cântărețul a fost resuscitat la fața locului de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Acesta a fost transportat la spital și este în stare gravă, fiind intubat.

Gică Giurcă a lăsat un ultim mesaj pe pagina de Facebook în care le cere iertare celor cărora le-a greșit. Acesta cânta frecvent la evenimente și chiar în urmă cu câteva zile a avut o reprezentație. Prietenii sunt șocați de gestul său.

O altă sinucidere a avut loc în Galați, în urmă cu câteva zile, un bărbat de 52 de ani, din județul Galați, care își ucisese concubina, a fost găsit mort într-o fântână.

Acesta era căutat de mai bine de două săptămâni de polițiști. Oamenii legii bănuiau că se ascunde în pădure. Cadavrul lui a fost găsit într-o fântână dezafectată aflată în satul Cotoroaia, comuna Cerţeşti, judeţul Galaţi.

Acesta şi-a omorât concubina lovind-o în cap şi peste faţă cu un par. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili dacă bărbatul s-a sinucis sau a fost, la rândul său, victima unei infracţiuni.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page