Press "Enter" to skip to content

Cântăreața Ami, în doliu. Persoana care a învățat-o primul cântec a murit: „O vor îmbrățișa îngerii”

Cântăreața Ami, în doliu. Artista este extrem de tristă după ce a aflat de moartea unei persoane foarte dragi, cea care a învățat-o primul cântec.

Cântăreața Ami este în doliu. Artista a pierdut o persoană foarte dragă pentru ea, lucru despre care a vorbit pe rețelele de socializare.

Cântăreața Ami, în doliu. Persoana care a învățat-o primul cântec a murit

Ami suferă după pierderea unei persoane extrem de importante din viața ei. Este vorba despre bunica artistei, care s-a stins astăzi din viață.

În acest moment trist, cântăreața și-a amintit de toate momentele frumoase petrecute alături de bunica sa. Ea este cea care a învățat-o și primul său cântec.

“Azi, părea să fie o zi de toamnă liniștită. Și a fost, până în clipă în care mi-a luat-o pe buni și a dus-o sus la cer.

N-o mai pot îmbrățișa, dar o vor îmbrățișa îngerii. Nu mă va mai ține în brațele ei, dar știu că mă va ocroti și-mi va cânta colinde de acolo la fiecare Crăciun”, a scris Ami.

Ami plânge moartea bunicii sale

Ami a povestit și că bunica ei era tare mândră de ea și de realizările sale. Bunica vedetei era o femei mărunțica dar puternică și care nu se plângea niciodată de nimic.

Nu în ultimul rând, Ami a spus că prima scenă din viața ei a fost pe prispa casei buncii sale. Tot ea a învățat-o și cum să aibă grijă de gospodărie.

„Acolo unde am copilărit, la ea în curte. Acolo mi-am făcut propria scenă pe prispa casei unde le cântam animăluțelor și vecinilor de pe uliță. M-a învățat să pun răsaduri, să am grijă de gospodărie, să cânt colinde.

Ea m-a învățat primul cântec “Azi am să crestez în grindă” și se lăuda tuturor cu nepoțica ei când mă vedea la televizor. Am învățat multe de la ea. O femeie mărunțică dar cu o putere imensă până în ultima clipă a vieții ei, mereu plină de viață și fără să se plângă de nimic mai niciodată”, a spus vedeta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page