Press "Enter" to skip to content

Când vor deveni părinți Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurentă este însărcinată pentru prima dată: „Ne-am imaginat cum o să fie”

Alina și Valentin de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată și spun că au visat la acest moment încă de când se aflau în competiție. Cei doi s-au gândit deja și la nume pentru copilul lor, despre care spun că are o semnificație specială.

  • Când vor deveni părinți Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5
  • Fosta concurentă este însărcinată pentru prima dată

Alina și Valentin au format în casa Mireasa unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată. Zvonuri au tot existat, dar foștii concurenți le-au confirmat la începutul lunii iunie.

Alina și Valentin s-au gândit la nume pentru copilul lor

Alina este însărcinată în două luni și spune că nu a aflat încă sexul bebelușului. Pe când se afla în casa Mieasa, Valentin spunea că își dorește băiat, dar simte că va deveni tată de fată și s-au gândit la nume și în cazul în care vor avea o fiică.

„Eu îmi doream foarte mult băiat și ori că mi-a indus asta, că își dorește fată și când stau prin casă, mă gândesc cum o să fie perioada asta, pentru că simt că aș vorbi cu o fată. Deci, simt că aș avea fată sau poate că el își dorește să aibă fată. Pentru băiat avem numele de când eram în casă și este englez, pentru că așteptam băiat primul”, a spus Alina, la Xtra Night Show.

Cum li s-a schimbat viața celor doi de când au părăsit competiția

Cei doi spun că și-au dorit să devină părinți, lucru la care visau de când erau în casa Mireasa. Cu toate că s-au căsătorit la finalul competiției, Alina spune că nu era convinsă complet de cum este Valentin și în afară, dar abia după ce au ieșit, a înțeles că este bărbatul ideal pentru ea.

Întrebați dacă mai țin legătura cu fanii, cei doi au mărturisit că au continuat să comunice cu cei care i-au susținut și că au fost surprinși să vadă câți de mulți au fost cei care s-au bucurat pentru ei, după ce anunțat că vor deveni părinți.

„Probabil că am fost pregătiți, pentru că ne-am povestit atâtea și ne-am imaginat cum o să fie (…) Abia după ce am ieșit și a văzut cum sunt. Eram deja căsătoriți. Păstrăm legătura cu fanii”, a completat Valentin.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page