Press "Enter" to skip to content

Bruce Willis se retrage din activitate. De ce boală suferă actorul

Bruce Willis (67 de ani) se retrage din activitate din cauza unor probleme de sănătate. În numele acestuia, actuala și fosta soție, alături de fiicele actorului, au oferit o declarație.

Bruce Willis se retrage din activitate. De ce boală suferă actorul

Între anii 1987 și 2000, actorul a fost căsătorit cu Demi Moore (59 de ani), alături de care are trei fiice, Rumer (33 de ani), Scout (30 de ani) și Tallulah (28 de ani).

În 2009, Bruce s-a recăsătorit cu Emma Heming Willis (43 de ani), alături de care are două fiice, Mabel (9 ani) și Evelyn (7 ani).

„Susținători minunați ai lui Bruce, ca familie, ne dorim să vă împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Recent a fost diagnosticat cu afazie, care-i afectează abilitățile cognitive”, a declarat familia actorului.

„Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera sa ca actor, care a însemnat atât de mult pentru el”, mai arată declarația.

„Este o perioadă plină de provocări pentru familia noastră. Vă apreciem iubirea, compasiunea și susținerea. Vom depăși această perioadă ca o familie unită. Am vrut ca fanii lui Bruce să ni se alăture pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, dar și voi pentru el.”

„Așa cum zice Bruce întotdeauna, «să trăim la maxim», și împreună asta plănuim să facem”, se încheie declarația, semnată de actuala și fosta soție a lui Bruce și de fiicele actorului cu acestea.

Ce este afazia și ce simptome are?

Afazia este o tulburare de limbaj cauzată de leziuni într-o anumită zonă a creierului care controlează exprimarea și înțelegerea limbajului. Afazia lasă o persoană în imposibilitatea de a comunica eficient cu ceilalți.

Afazia este produsă de afectarea zonei creierului responsabilă de limbaj, situată de obicei în emisfera cerebrală stângă. Poate apărea ca urmare a accidentelor vasculare cerebrale, traumatismelor craniene sau tumorilor cerebrale.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page