Press "Enter" to skip to content

Bianca Drăgușanu, rochie de zână la ziua fiicei Sofia: Suntem foarte fericite

Bianca Drăgușanu a organizat o petrecere bombastică de ziua fiicei sale, Sofia, care a împlinit 6 ani. Fosta asistentă TV a purtat o rochie de zână, de culoare roz, și a pregătit același outifit pentru sărbătorită. Însă, mama a ieșit mai mult în evidență la petrecerea fiicei.

Zi importantă pentru Bianca Drăgușanu și pentru fiica ei și a lui Victor Slav. Sofia a împlinit 6 ani și a avut parte de o petrecere ca-n poveștile cu zâne, prinți și prințese. Cele două au purtat rochii identice, create sub brandul personal al vedetei, și au atras toate privirile la evenimentul de duminică.

Astăzi noi suntem foarte fericite pentru că este ziua Sofiei. La mulți ani prințesa lui mami, te iubesc mult de tot. Noi astăzi suntem machiate și frumoase, ne îndreptăm spre petrecere. Suntem fericite”, a spus Bianca Drăgușanu într-un story, duminică.

Petrecerea de pe lacul Snagov a avut de toate: muzică bună, baloane, torturi și prăjituri, invitați-surpriză și multe cadouri. Mai mult, a fost un nou prillej pentru Bianca Drăgușanu să strălucească.

Copiii invitați de Sofia au avut la dispoziție tobogane gonflabile și jucării, vată de zahăr și popcorn la discreție, dar și un magician care i-a distrat.

Bianca Drăgușanu l-a avut aproape pe Gabi Bădălăufostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Cei doi s-au lăsat fotografiați împreună. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page