Press "Enter" to skip to content

Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna medicului estetician! Ce schimbare și-a făcut vedeta: „Am o problemă…” / FOTO

Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu este adeptă schimbărilor, așa că vedeta apelează de fiecare dată la medicul estetician atunci când simte nevoia de o îmbunătățire. De această dată, diva și-a luat bilet de avion pentru a ajunge la Cluj-Napoca, acolo unde se află medicul la care Bianca Drăgușanu își face schimbările de mai bine de 3 ani. Cluj-Napoca. Iată ce procedură și-a făcut iubita lui Gabi Bădălău la nivelul feței!

  • Bianca Drăgușanu, procedură estetică la nivelul feței
  • Iată ce și-a făcut blondina!

Bianca Drăgușanu s-a hotărât să-și facă o nouă schimbare la nivelul feței, așa că vedeta a decis să-și ia bilet de avion și să meargă în Cluj-Napoca, acolo unde se află medicul ei estetician. Diva își mai dorește o altă intervenție estetică, mai exact injectarea proprie a grăsimii în șolduri, însă esteticianul nu i-a recomandat-o pe motiv că este destul la slabă.

Ce procedură estetică și-a făcut Bianca Drăgușanu la nivelul feței

Bianca Drăgușanu a mărturisit pe contul lui personal de Instagram că a decis să își reîmprospăteze tenul, asta după ce a mers în vacanță în Dubai și s-a expus la soare. Vedeta a vorbit și despre procedura pe care ar vrea să și-o facă deoarece și-o dorește de ceva timp.

”Am aterizat la Cluj pentru că după o vacanță petrecută în Dubai după puține expunere la soare deși am stat factor UV am simțit nevoia de reîmprospătarea tenului. Eu mai am o problemă, de fapt nu știu dacă este o problemă, îmi doresc foarte tare să fac o liposucție cu injectare de grăsime șolduri pentru că îmi doresc să am acea formă de clepsidră foarte celebră în lume.”, a declarat Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.

Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna medicului estetician

Bianca Drăgușanu le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare că a decis să își facă mezoterapie la nivelul feței deoarece ajută la luminozitate și la netezirea ridurilor. Blondina a dezvăluit că are destul de multe proiecte în următoarea perioadă și tenul ei trebuie să arate impecabil.

”Vă dau vești bune, chiar de săptămâna viitoare vor apărea noi proiecte în viața mea și tenul meu trebuie să arate impecabil. Mă iubesc mult de tot și este esențial să fiu machiată în fiecare zi datorită job-ului și am venit la Cluj pentru reîmprospătarea tenului. Intervenția pe care urmează s-o fac fix la un an de zile se numește mezoterapie.”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page