Press "Enter" to skip to content

Bianca Drăgușanu a fost curtată de Cristi Borcea: „O să se supere nevasta lui”

Bianca Drăgușanu a uimit pe toată lumea în momentul în care a vorbit despre bărbații celebri care au curtat-o de-a lungul timpului, dar cărora ea nu le-a dat atenție. Ei bine, prin prisma declarațiilor pe care le-a făcut, diva a lăsat de înțeles că cel care i-a făcut avansuri este nimeni altul decât Cristi Borcea.

Bianca Drăgușanu a fost invitată la Teo Show, unde a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare. Diva a fost nevoită să răspundă la o serie de întrebări mai incomode, lucru care n-a părut s-o deranjeze absolut deloc. Una dintre întrebările pe care i le-a adresat Bursucu a fost despre bărații celebri care i-au făcut avansuri, dar cărora ea nu le-a acordat atenție.

„Ce bărbat celebru ți-a făcut avansuri, dar nu ai avut o relație cu acesta?’, a fost întrebarea lui Bursucu.

Bianca Drăgușanu nu a stat foarte mult pe gânduri și a oferit un răspuns, dar fără a da și un nume. Însă, chiar dacă n-a vrut să-i divulge identitatea, din descrierea făcută, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că este vorba despre Cristi Borcea.

Bianca Drăgușanu a spus că nu vrea să îi dezvăluie identitatea bărbatului care i-a făcut avansuri în trecut pentru că nu își dorește ca soția acestuia să se supere.

„E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii’, a declarat Bianca Drăgușanu, la Teo Show, lăsând să se înțeleagă că bărbatul misterios este nimeni altul decât Cristi Borcea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page