Press "Enter" to skip to content

Băuturile pe care este bine să le consumi înainte de culcare. Se prepară rapid și te scapă de kilogramele în plus

Acum, după sărbătorile pascale, toate doamnele și domnișoarele vor să dea jos cât mai repede kilogramele în plus, asta pentru că ne apropiem de sezonul estival. Și, pentru a scăpă de grăsimea acumulată în organism, pe lângă intervențiile estetice care sunt destul de costisitoare, există câteva băuturi care te pot ajuta în lupta cu aceste kilograme în plus.

  • Băuturile pe care este bine să le consumi înainte de culcare
  • Se prepară rapid și te scapă de kilogramele în plus

Tot ce ai nevoie, în lupta cu kilogramele în plus, este un regim alimentar corect și exerciții fizice regulate ce pot fi completate și cu câteva băuturi gustoase. Acestea pot fi preparate rapid chiar la tine acasă. Însă, există și un mic secret.

Dacă sunt consumate înainte de culcare, ele te vor ajuta la arderea grăsimilor, iar efectele se vor vedea în scurt timp.

Băuturile pe care este bine să le consumi înainte de culcare

În această perioadă, cele mai multe persoane se preocupă de kilogramele în plus. Pentru că doar trei săptămâni au mai rămas până la deschiderea sezonului de vară, cele mai multe doamne și domnișoare caută remedii cu care pot combate grăsimea acumulată în urma consumului de alimente grase.

Există câteva băuturi ce îți pot deveni un aliat de nădejde în acestă perioadă. Ele se prepară simplu și rapid și te vor ajuta să slăbești chiar în timp ce dormi.

Trebuie să ai la îndemână mere, scorțișoară, lămâie, semințe de chia și legume verzi. Acestea nu ar trebui să lipsească din dieta zilnică, asta datorită proprietăților antiinflamatorii care te vor ajuta să ajungi la greutatea dorită.

Ceai de mușețel și scorțișoară

Prima pe lista băuturilor, pe care este recomandat să le consumi înainte de somn, este cea cu mușețel și scorțișoară. Acest ceai este bogat în antioxidanți puternici, flavonoide, minerale esențiale și alți nutrienți ce favorizează pierderea în greutate.

Mai mult decât atât, scorțișoara are proprietăți microbicide și antiinflamatorii și poate stimula metabolismul, iar mușețelul ajută la eliminarea toxinelor și a apei în exces.

Astfel, pentru a prepara băutura de ceai de mușețel și scorțișoară, trebuie să adaugi trei sau patru flori de mușețel sau un plic de ceai cu mușețel în apă clocotită.

Pune, apoi, un baton de scorțișoară sau o lingură de pudră de scorțișoară în ibric și lasă-l la infuzat timp de 15 minute. După care, strecoară ceaiul, adaugă miere și bea-l fierbinte înainte de culcare.

Smoothie din ghimbir și lămâie

O altă opțiune de băutură pentru lupta cu kilogramele este un smoothie din ghimbir și lămâie. Astfel că, efectele metabolice și antioxidante ale acestor ingrediente transformă această băutură într-una dintre cele mai eficiente pentru rezolvarea acestei probleme. Efectele se vor vedea în doar câteva zile.

Pentru a prepara această băutură trebuie să pui 120 de mililitri de zeamă de lămâie, o jumătate de cană de ghimbir, o jumătate de cană de frunze de pătrunjel, 120 de mililitri de oțet de mere, 120 de mililitri de apă și o lingură de pudră de scorțișoară.

Apoi, adaugă toate aceste ingrediente într-un blender și amestecă-le până la omogenizare. Trebuie să știi că trebuie să consumi această băutură de două ori pe zi, dimineața și seara înainte de somn.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page