Press "Enter" to skip to content

Bărbat din Iași, înșelat de soție cu preotul care i-a cununat. Individul a fost arestat, după ce și-a bătut nevasta și l-a șantajat pe părinte

Amantlâc ca-n filme în Podul Iloaiei, din Iași. Un bărbat și-a prins soția cu preotul din sat, cel care i-a și cununat. Ce a urmat după s-a încheiat cu soțul înșelat după gratii.

  • Preotul care l-a cununat a devenit amantul soției
  • Ce a făcut individul când a aflat

Un bărbat, fermier din Iași, a fost arestat, după ce l-a șantajat pe preotul din sat, pe care l-a prins cu soția lui. Femeia l-a înșelat cu părintele care i-a cununat, iar el a decis să se răzbune și și-a bătut crunt nevasta, apoi l-a șantajat pe amantul ei.

Bărbat din Iași, înșelat de soție cu preotul care i-a cununat, în arest

Fermierul din Podul Iloaiei a fost arestat săptămâna trecută, după ce i s-a deschis dosar penal pentru violență domestică și șantaj, relatează portalul de știri locale 7 Iași.

Gheorghe, în vârstă de 52 de ani, l-a prins pe preotul din Scobâlțeni, în vârstă de 46 de ani, cu soția lui, Alexandra, o femeie mult mai tânără, de 26 de ani. Cuprins de furie și sete de răzbunare, fermierul și-a bătut nevasta și s-a dus să-l șantajeze pe preot.

Gheorghe i-a cerut bani preotului ca să nu-l dea de gol în fața enoriașilor. I-a cerut 20.000 de euro pentru a nu spune nimic despre aventura cu soția lui, dar cei doi s-au înțeles la 10.000 în cele din urmă.

„Ca să n-o lungim prea mult, Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim, știu tot. Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi. Eu vreau 20.000 de euro”, i-a spus fermierul la telefon preotului, potrivit sursei citate.

Fermierul ar putea face închisoare

Totuși, înțelegerea lor a picat în momentul în care soția preotului a aflat ce se întâmplă și a sunat la Poliție. Astfel, prin organizarea unui flagrant delict, Gheorghe a fost prins în fapt și arestat. Bărbatul este judecat pentru acte de violență domestică și riscă închisoare cu executare, pentru că are o condamnare cu suspendare anterioară pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Soția fermierului a cerut ordin de restricție împotriva lui, iar instanța i l-a acordat pe o perioadă de șase luni, înainte ca el să fie arestat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page