Press "Enter" to skip to content

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la gară. Ce făcea Iasmina acolo și de ce fugise de acasă

Fata de 13 ani a plecat de acasă în cursul nopții de miercuri spre joi.

Rudele ei nu au reușit să-i dea de urmă așa că au decis să apeleze la ajutorul polițiștilor.

”Fata se numește Lupu Andreea Iasmina și are următoarele semnalmente: 1,50 metri înălțime, păr șaten lung, ochi verzi. Vestimentație la momentul plecarii: geacă de culoare verde, pantaloni tip blue jeans albaștri, încălțăminte de culoare neagră. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați sa apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, era apelul făcut de reprezentanții IPJ Botoșani.

Oamenii legii au pornit în căutarea ei și au găsit-o pe adolescentă  în apropierea gării din Botoșani. Din verificările efectuate până în acest moment nu au rezultat date potrivit cărora aceasta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Tânăra va fi internată într-un centru de minori până la stabilirea tuturor împrejurărilor în care aceasta a părăsit domiciliul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page