Press "Enter" to skip to content

Avertisment teribil lansat de Carmen Harra. Ce îi aşteaptă pe români: „Se va întâmpla chiar din această vară”

Carmen Harra a făcut mai multe previziuni pentru români, inclusiv din punct de vedere financiar, iar lucrurile nu sunt tocmai aşa cum ar trebui să fie. Mai mult, celebra prezicătoare susţine că ceea ce se întâmplă cu băncile din SUA se va extinde în întreaga lume.

Avertisment teribil lansat de Carmen Harra. Conforme predicțiilor pentru următoarea perioadă, una agitată din punct de vedere financiar, băncile din România vor fi afectate chiar în această vară, susţine Carmen Harra.

„Eu vorbeam de colapsul bancar de vreo 20 de ani, când părea absolut imposibil. Iată că au venit vremurile și vremurile astea noi trebuie să le înțelegem. Eu cred că este un motiv să se schimbe sistemul monetar. Indicația colapsului bancar duce la concluzia că sistemul monetar, care e grav o perioadă de timp, dă semne de îmbătrânire, că trebuie revigorat, transformat, să se schimbe în altceva.

Aici o să vedem schimbări foarte mari, în special în anii care urmează, din anul ăsta până în 2029. Cât de imposibil pare, noi nu o să avem un viitor dolar, euro, nu o să avem lei, o să avem o altfel de monedă. Nu o să mai avem, de fapt, monede, nu o să mai avem bani de hârtie. Gândiți-vă să aveți altfel de forță economică, să o centrați într-un alt fel, unde valoarea muncii voastre să nu se piardă, ci dimpotrivă să crească în timp. Aici vom ajunge, toată lumea își va scoate banii din bănci”, a declarat Carmen Harra pentru wowbiz.ro.

Pentru români, colapsul bancar va avea loc cât mai curând: „În România, pe vara anului ăsta, toamna anului ăsta, dacă nu și mai repede, o să vedem și în băncile pe care le știți că intră în acest fenomen. Fenomenul, în general, s-ar putea să dureze o perioadă de timp și aici o să vină niște analiști economici și o să vă mintă în față și o să vă spună cum totul e bine și cum totul este sub control. O să ne mintă, pentru că nu au altă variantă, nu vor să creeze panică. Banii ar trebui să fie cheltuiți, investiți. Acum, dacă îl ținem la ciorap, ei de la o zi la alta își pierd din valoare!”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page