Press "Enter" to skip to content

Aurel Pădureanu suferă în tăcere. Ce se întâmplă acum, la doi ani de la moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu a făcut mărturisiri dureroase la doi ani de la trecerea în neființă a soției sale iubite, Cornelia Catanga. Pur și simplu nu își mai găsește liniștea. Marele lui noroc este că îl are pe Alexandru, fiul lui, cel care îi este sprijin în toate. Nu le-a fost deloc ușor să rămână fără stâlpul familiei.

Aurel Pădureanu, declarații sfâșietoare

Într-un interviu pentru Revista Viva!, Aurel Pădureanu a vorbit despre cum au fost acești doi ani fără soția sa, Cornelia Catanga și despre cum este viața lui acum. Artistul trăiește o mare suferință, iar acum și-a deschis inima și a spus lucrurilor pe nume.

Aurel Pădureanu a spus că în afară de el și de fiul său, Alexandru, nimeni nu mai merge la mormântul Corneliei Catanga să-i aprindă o lumânare, și că toată lumea a uitat-o.

În afară de mine, de noră-mea și de Alexandru nu se duce nimeni la mormânt la Cornelia. Niciunul din artiștii ăștia mari, nu am pomenit atâta răutate. Am fost la moartea soțului lui Cârneci… era lume. În timp, oamenii de schimbă. Unul nu sună, niciun coleg…. Nu se poate așa ceva!’, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Viva!

Aurel Pădureanu s-ar fi așteptat ca oamenii din breasla lor, a artiștilor, să se intereseze de el după moartea Corneliei Catanga, să-l întrebe pur și simplu ce face, cum este. El a mărturisit că în fiecare seară se uită la pozele cu soția sa, le sărută și plânge. Îi duce tare dorul și nu-i vine să creadă că nu o va mai vedea vreodată.

Aurel Pădureanu a rămas cu o mare durere în suflet

Cornelia Catanga a murit pe 26 martie 2021, din cauza coronavirus. Ea a fost înmormântată pe 27 martie 2021, la Cimitirul Ghencea din București. Soțul ei, Aurel Pădureanu a rămas cu o durere în suflet. Artista a fost îngropată într-un sac, iar el știa că toată viața a avut oroare de insecte. Timp de un an, Aurel Pădureanu a fost neputincios, dar imediat cum a avut posibilitatea, s-a mobilizat și i-a făcut un cavou frumos soției sale, a primit aprobare pentru a o dezgropa și a înmormântat-o din nou așa cum și-ar fi dorit regretata artistă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page