Press "Enter" to skip to content

Au mâncat românește, au plătit „englezește”! Ce au făcut acești doi români, după ce au consumat de 306 lei într-un restaurant din Mangalia

Au mâncat românește, au plătit ”englezește”. Da, pare să fie un banc, însă este povestea unor români care au comandat cele mai scumpe preparate într-un restaurant din Mangalia și au dispărut fără să plătească ce au consumat. Cum a fost posibil așa ceva, dar și cum au reușit să-și ducă la capăt planul. 

Bunul simț pare să fie pe cale de dispariție, iar un cuplu din România, venit pe litoralul românesc, a reușit să stârnească un val de reacții negative în rândul personalului unui restaurant din Mangalia. Se spune că românul e fudul, iar cei doi par să nu fi făcut excepție de le regulă.

Ce au făcut doi români, după ce au consumat de 306 lei într-un restaurant din Mangalia

Întâmplarea a avut loc în luna august, poate una dintre cele mai aglomerate luni din sezonul estival de la malul mării Negre. Îmbrăcați la patru ace, dichisiți și foarte siguri pe ei, cei doi îndrăgostiți au crezut că dau lovitura într-o cherhana din Mangalia. Au comandat cele mai scumpe preparate, însă, când a venit nota de plată, în valoare de 306 lei, cei doi au transmis personalului că nu au suficienți bani și că vor merge până la mașină ca să aducă bani. Și așa a fost, însă au uitat să se mai întoarcă și s-au făcut nevăzuți.

Noi avem tot felul de clienți, dar aceștia pare că au venit special să nu plătească. Băiatul a anunțat la un moment dat că nu are bani. Prietena lui s-a dus la masă, l-a înjurat, probabil că o scosese la o întâlnire. Ea a zis că are 100 de lei și au hotărât să plătească ea o parte. Ospătărița i-a spus că e în regulă, doar că ar trebui să facă cumva să aducă banii, pentru că nu poate să îi plătească ea consumația. Dacă tot au făcut o aroganță și a scos-o să mănânce pește, trebuia să se gândească la faptul că a comandat cel mai scump preparat din meniu.”, a declarat pentru Replica de Constanța, patrona restaurantului.

Angajații localului au avut încredere în cei doi, chiar dacă scuza că ar avea câțiva euro în mașină a părut destul de puerilă. Cu toate acestea, cuplul nu a ținut cont de camerele de supraveghere din local și într-o fracțiune de secundă au dispărut. Și duși au fost!

După aceea au spus că se duc la mașină că ei nu au lei de fapt, că au euro și că nu ar fi o problemă, se pot duce singuri, sunt camere, și nu ar face chestii de genul, să fugă, ceea ce s-a și întâmplat. Unul dintre ospătari i-a spus altuia să-și lase șorțul și cartela și să meargă cu ei până la mașină să nu mai facă aceștia un drum. Până și-a lăsat el șorțul, ei au luat-o la fugă și asta a fost. Nu a mai apucat nimeni să-i vadă, într-o fracțiune de secundă fata a dispărut. Noi avem o porțiune mică până în locul în care se bifurcă faleza, iar când colegul a ajuns acolo, nu a știut pe unde să o ia. Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați. Consumația a fost de 306 lei, au mâncat sturion, e cel mai scump pește din meniu. Puteau să mănânce un șnițel…” a încheiat patroana restaurantului „Lebăda” din Mangalia.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page