Press "Enter" to skip to content

Așa arăta înainte ca un accident cumplit să îi schimbe viața. Tânăra a suferit arsuri pe 75% din suprafața corpului. Cum arată acum:

Kylie Benson avea doar 16 ani când și-a văzut moartea cu ochii, atunci când a fost implicată într-un accident de mașină.

Kylie, o adolescentă de doar 16 ani, a trecut prin clipe de groază atunci când a făcut accident de mașină, conducând spre casa bunicii sale. Pe drum, tânăra s-a ciocnit cu un camion, iar mașina ei a luat foc..

Mașina ei a fost târâtă de camion mai mulți metrii pe stradă, lucru care a dus la o explozie și întreaga mașină a luat foc.

Kylie e un exemplu de putere și răbdare

Kylie credea că acela îi va fi sfârșitul. Centura de siguranță se topise complet și I s-a lipit de trup. Când a văzut că șansele ei de supraviețuire scădeau, ea a vrut ca măcar să încerce să se salveze. Kylie s-a târât din mașina în flacări, deși hainele ardeau pe ea. A trebuit să se rostogolească în iarbă pentru opri flăcările ce îi cumpriseseră trupul.

Adolescenta a avut nevoie de 19 operații după ce 75% din pielea de pe tot corspul ei a fost arsă în cumplitul accident. Din cauza arsurilor puternice, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-I salva mâna dreaptă.

În timpul recuperării, Kylie a trebuit să învețe cum să scrie, să mănânce, să mergă și să vorbească din nou. În prezent, în vârstă de 18 ani, tânăra din Texas studiază să devină un consilier în domeniul arsurilor de piele și le împărtășește tuturor povestea ei pentru a-I inspira și pe alții care au trecut prin accidente la fel de teribile ca al ei.

Cum s-a întâmplat accidentul care i-a schimbat viața lui Kylie

Accidentul a avut loc în octombrie 2019, într-o seară răcoroasă, pe când tânăra avea de condus aproximativ 50 kilometri până la casa bunicii ei. Kylie nu se temea de condițiile meteo și de drumul pe care îl avea de parcurs pentru că condusese de foarte multe ori până la casa bunicii ei.

“Pe lângă faptul că eram elevă la liceu, în timpul liber eram fotograf și plănuiam să îi arăt câteva fotografii”, a povestit Kylie, potrivit The Sun.

Din cauza ceții, Kylie nu a văzut semnul de Stop decât foarte târziu, când a apăsat frâna. Din păcate, în timp cee a frâna, un camion care circula cu 85 km/h a lovit-o în plin-o și a târât-o câteva sute de metrii pe drum.

“Îmi amintesc că țipam ‘Nu vreau să mor așa!’, iar camionul a căzut pe o parte și m-a propulsat pe partea cealaltă a drumului și a izbucnit în flăcări. Era ciudat pentru că eram oarecum calmă cum stăteam acolo în scaunul șoferului, cu centura topită pe hainele mele. Cred că eram așa din cauza șocului. Am încercat să îmi scot centura, până la urmă a cedat și m-am târât afară din mașină, pe fereastra șoferului. Știu că sună nebunește, dar nu cred că realizasem că luasem foc”, a mai povestit Kylie.

La câteva secunde de la dezastru, o femeie a oprit mașina pe marginea drumului atunci când a văzut-o pe Kylie și a sunat la ambulanță. Kylie a leșinat până la sosirea medicilor și s-a trezit abia la spital, acolo unde primea îngrijiri medicale.

Atunci când au consultat-o, medicii i-au oferit lui Kylie 20% șanse de supraviețuire. Ea avea arsuri grave pe 75% din suprafața corpului. Pe lângă arsurile teribile, Kylie avea toate coastele rupte, coloanal fracturată în 3 locuri și complicații la un plămân. După o lungă perioadă de recuperare, tratamente și aproape 20 de operații, Kylie s-a vindecat.

Medicii au decis că e mai bine pentru Kylie să fie într-o comă indusă timp de 2 săptămâni pentru a-I mai alina durerile. Atunci când I se schimbau pansamentele, tânăra povestea că durerea era atât de mare încât simțea că leșină.

“Acum oamenii mă întreabă cum de pot să îmi iubesc viața așa cum e ea după tot ce mi s-a întâmplat. Le spun că eu cred că oamenii care trec prin clipe de groază, mai rău decât mine, mă inspiră”, a mai adăugat Kylie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page