Press "Enter" to skip to content

Artistă de muzică populară, lovită pe trecerea de pietoni, la evenimentul la care cânta! Șoferul a părăsit locul accidentului

Daniela Ploia a suferit un accident în acest weekend, chiar în momentul în care se pregătea să urce pe scenă. Artista de muzică populară a trecut prin momente de groază chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul care a produs accidentul este căutat de oamenii legii.

  • Artistă de muzică populară, lovită pe trecerea de pietoni
  • Șoferul a părăsit locul accidentului
  • Care este starea de sănătate a cântăreței

În urmă cu câteva luni, Daniela Ploia ar fi fost implicată într-un accident rutier în județul Timiș. Se spune că accidentul respectiv ar fi fost provocat chiar de ea, în încercarea disperată de a-și lua viața. Din fericire, șoferul celuilalt autoturism a tras puternic de volanul mașinii, evitând un accident cumplit de mașină. Ambele mașini ar fi ajuns pe câmp, iar în urma impactului, mașina Danielei Ploia s-ar fi răsturnat.

Artistă de muzică populară, lovită pe trecerea de pietoni, la evenimentul la care cânta

Acum, Daniela Ploia a fost lovită pe trecerea de pietoni. Artista de muzică populară s-a angajat să traverseze regulamentar, pe trecerea de pietoni, după ce, spune ea, s-a asigurat. Cântăreața se afla la un eveniment și urma să urce pe scenă. Șoferul care a produs accidentul a plecat de la fața locului înainte ca aceasta să vadă numărul de înmatriculare.

„Eram la eveniment, trebuia să îmi încep programul. A trebuit să merg la mașină pentru a îmi lua pantofii de acolo. Mașina se afla în parcarea restaurantului unde cântam. Pentru a ajunge în parcare trebuia să traversez pe trecerea de pietoni. M-am asigurat, ca de obicei, am văzut că nu vine nici o mașină, m-am angajat să traversez și m-am trezit lovită. Tot ce am auzit au fost roțile scârțâind. Avea o viteză foarte mare, a reușit să frâneze și m-a lovit în frânare. Am căzut, m-am speriat, nu știu exact ce s-a întâmplat…Cel/ Cea care era la volan m-a ocolit pur și simplu și a plecat. Nu am apucat să văd numărul mașinii, a fost ceva foarte scurt.”, a declarat Daniela ploia pentru Spynews.ro

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au deschis o anchetă în acest sens și au luat imaginile de pe camerele de supraveghere ale restaurantului. Artista a suferit lovituri la șold și umăr, iar din cauza șocului a trebuit să amâne intrarea pe scenă. Câtăreața a dat o declarație la fața locului, însă urmează meargă la secția de poliție pentru mai multe detalii.

„Eu traversasem cam 1/4 din tecerea de pietoni. Eram singură, nu era nimeni cu mine, oamenii erau în restaurant. Cei care au auzit scârțâitul roților au chemat poliția. Au venit domnii polițiști, au luat camerele de la restaurant, este o anchetă în derulare. M-am lovit la șold și umăr, nu am simțit pe loc gravitatea, am fost foarte speriată. Trebuia să intru la program, nu am reușit să fac asta imediat. Mirii erau nedumeriți și nu înțelegeau de ce nu cânt, le-am stricat puțin programul chiar dacă a fost ceva tacid.”, a mai declarat artista.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page