Press "Enter" to skip to content

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident grav

Arnold Schwarzenegger tocmai a fost implicat într-un grav accident de mașină… atât de grav încât SUV-ul său monstruos s-a răsturnat peste o altă mașină, iar șoferul acesteia a fost grav rănit.

Arnold conducea un SUV Yukon când s-a ciocnit cu un Prius roșu, în jurul orei 17:00 PT. SUV-ul său a început să se rostogolească și a ajuns deasupra Prius-ului, apoi a continuat să se rostogolească spre stânga, intrând într-un Porsche Cayenne.

ARNOLD SCHWARZENEGGER IMPLICAT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT DE MAȘINĂ

Locul accidentului se află la aproximativ o milă de casa actorului.

Un martor ocular spune că a fost o nebunie … părea o cascadorie dintr-un film. Coliziunea a fost suficient de intensă pentru ca airbagurile de pe Yukon să se deschidă.

Femeia care conducea Prius-ul a fost rănită – sângerând puternic la cap. Ni s-a spus că o ambulanță a dus-o la spital.

Arnold, ni s-a spus, este bine și este foarte îngrijorat pentru femeia rănită. O sursă a lui Arnold a declarat pentru TMZ că vrea să o verifice personal.

Se pare că Jake Steinfeld, de la “Body By Jake”, a fost la fața locului în momentul accidentului, iar acesta este cel care apare în fotografie (mai sus) cu Arnold. Cei doi sunt prieteni apropiați. De fapt, când Arnold era guvernator al Californiei, Jake a fost președintele Consiliului guvernatorului pentru condiția fizică.

Unul dintre martori spune că se pare că Prius-ul se afla pe Sunset Blvd, iar Arnold se afla pe Sunset, întorcându-se la stânga în direcția opusă, când a avut loc coliziunea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page