Press "Enter" to skip to content

Armin Nicoară a răbufnit: „Eu nu am distrus familia nimănui!” Adevărul despre relația cu Georgiana Lobonț

După anunțul divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, au apărut speculații privind motivul separării, iar Armin Nicoară a fost pus la zid pentru comentariile controversate de luna trecută, când declara că îi place de nașa lui ca femeie și că ar săruta-o. Acum, artistul a răbufnit și a infirmat orice implicare a lui în ceea ce se întâmplă între cântăreață și Rareș Ciciovan.

  • Armin Nicoară, prima reacție după anunțul divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei
  • Ce spune despre presupusa implicare pe care ar fi avut-o în despărțirea nașilor lui

Armin Nicoară a răbufnit și a dat primele declarații, în exclusivitate pentru SpyNews.ro, despre situația dintre nașii lui, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Artistul a fost acuzat că ar fi provocat separarea cântăreței de soțul ei, din cauza afirmațiilor considerate deplasate la adresa nașei lui, dar acesta neagă o astfel de variantă.

Armin Nicoară a răbufnit după ce scandalul izbucnit odată cu divorțul Georgianei Lobonț

Într-un clip video filmat în Maldive, unde se află în vacanță alături de soție și de nașii lui, Armin a lămurit situația și le-a transmis un mesaj tranșant celor care l-au jignit și l-au acuzat că ar fi provocat probleme în căsnicia Georgianei Lobonț. Soțul artistei a confirmat, luni, că au decis să divorțeze.

„Eu nu mă bag în familia nimănui. Nu m-am băgat în relația nimănui, nu distrug nicio familie. (…) Vreau să lămuresc acum pentru totdeauna și să vă intre tuturor în cap! Celor care îmi lăsați comentarii că eu nu-mi iubesc soția, că eu îmi bat joc de Claudia, vreau să vă spun că eu am o soție extraordinar de frumoasă și de iubitoare, și nu aș da-o pe niciuna. (…) Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui. Soția mea este alături de mine, eu alături de ea, o iubesc și voi fi î ntotdeauna alături de ea. Nu mai lăsați comentarii negative, nu mă cunoașteți, nu-mi cunoașteți viața personală, așa că v-aș riga să fiți mai calmi când lăsați comentarii și când mă înjurați pe mine.”, a explicat Armin Nicoară, în exclsivitate pentru SpyNews.ro.

Ce s-a întâmplat între artistă și soțul ei în Maldive

Totodată, Armin a menționat că nu știe ce s-a întâmplat între nașii lui, dar a dezvăluit că Georgiana a ales să stea în camera ei astăzi, refuzând să iasă cu el și soția lui, Claudia Puican, pe plajă.

Ce s-a întâmplat astăzi cu articolele din ziare … se spune că Armin a destrămat familia nașei. Nașa, într-adevăr … nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță în Maldive. Nu știu ce s-a întâmplat între ei. Ei nu au camera aproape de mine. Astăzi nu i-am văzut pe plajă. Georgiana, bineînțeles, a avut foarte multe evenimente și a dorit foarte mult să se relaxeze în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă. Rareș, la fel, este impresarul Georgianei și eu cred că dacă au o problemă și-o rezolvă între ei. Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții … cine știe, dar cred că-și pot rezolva problemele între ei. Și nu mă mai băgați pe mine, pentru că eu nu m-am băgat în familia nimănui.”, a mai mărturisit cântărețul.

La final, cântărețul a mărturisit că a filmat un nou videoclip pentru o melodie de dragoste alături de Georgiana, iar în cadrul lui a trebuit să se sărute, dar a subliniat că ei joacă doar un rol și nu trebuie să fie luate în serios astfel de secvențe.

„Eu colaborez cu Georgiana, asta e viața de artist. Când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste (…) noi jucăm un rol. (…) Am făcut un videoclip acum două zile când o sărut pe Georgiana, bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo. Normal, eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar n-o mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac. E nașa mea, ce vreți, să o înjur?! Să mă iau de ea?! Să nu conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles. Să auzim numai de bine și Doamne ajută!”, a încheiat artistul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page