Press "Enter" to skip to content

Armata lui Vladimir Putin are parte de încă o pierdere. Generalul rus s-a stins din viață

Armata lui Vladimir Putin are parte de încă o pierdere. Generalul rus, Iakov Riazantsev, s-a stins din viață. Deputatul Oleksiy Goncharenko a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

  • Armata lui Vladimir Putin are parte de încă o pierdere
  • Generalul rus, Iakov Riazantsev, s-a stins din viață

Iakov Riazantsev, un general rus de rang înalt, din armata lui Vladimir Putin, a pierdut lupta cu viața. Ucraina este deja la a șaptea victimă de generali ruși de când a început războiul și până în momentul de față.

Armata lui Vladimir Putin are parte de încă o pierdere

Oleksiy Goncharenko a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj în care scria că de data aceasta, comandatul Armatei 49 de Arme Combinate a Districtului Militar Sufic al Federației Ruse, a plecat în iad.

„De data aceasta, comandantul Armatei 49 de Arme Combinate a Districtului Militar Sudic al Federației Ruse, locotenent-generalul Iakov Riazantsev, a plecat în iad. Vom răzbuna fiecare ucrainean care a avut de suferit de pe urma inamicului!”, a scris Oleksiy Goncharenko, pe Facebook.

Iakov Riazantsev a fost un comandant al Armatei 49 a Districtului Militar Sudic, care avea sediul în Stavropol, în 2020. În anul 2021. Iakov Riazantsev i s-a oferit gradul de locotenent-general. El s-a născut pe data de 17 iunie 1973, în satul Elbanka. Pe lângă toate acestea, a absolvit una dintre mai importante școli militare ale Rusiei.

Iakov Riazantsev a îndeplinit misiuni deosebite în Siria, unde trupele președintelui Vladimir Putin au luptat cu cele ale lui Bashar al-Assad.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page