Press "Enter" to skip to content

Ar putea însemna chiar moartea lui Putin! Ipoteză șocantă despre liderul de la Kremlin

Vladimir Putin nu mai are mult în fruntea Federației Ruse, spun experții militari, adăugând că șefii forțelor de securitate din această țară sunt conștienți de faptul că războiul este pierdut.

Vladimir Putin e distrus! Când ar putea fi îndepărtat din funcție? Nimeni nu se aștepta la asta

Vladimir Putin ar putea fi înlăturat de la putere doar într-un singur scenariu, spune jurnalistul de investigații Christo Grozev, directorul executiv al platformei de investigaţii Bellingcat.

Acesta a declarat, joi seara, că șefii forțelor de securitate din Rusia sunt conștienți de faptul că războiul este pierdut, însă îl vor da jos pe liderul de la Kremlin doar dacă acesta ar apela la armele nucleare.

“Elita informată din forţele de securitate înţelege că războiul este pierdut, elitele din securitate înţeleg că sunt şanse foarte mici de a câştiga acest război, fără mobilizare şi explozia socială care va urma. Există opţiunea ca Putin însuşi să dea ordinul de-a executa aceste decizii critice, cum ar fi, de pildă, utilizarea armelor nucleare şi unul dintre cei care ar trebui să execute un asemenea ordin, să refuze să îl execute”, spune jurnalistul Christo Grozev, într-un interviu pentru The Mirror.

“Ar putea însemna chiar moartea lui Putin”

Directorul executiv al platformei de investigaţii Bellingcat spune că un refuz de utilizare al armelor nucleare ar duce la o lovitură de stat în Rusia.

Dacă o singură persoană, dintre cele responsabile de acest lucru, refuză să apese butonul, atunci Vladimir Putin riscă să își piardă nu numai funcția, dar și viața.

”După refuzul de executare al unui ordin al Ţarului, lucrurile se vor desfăşura foarte rapid. Dacă Putin decide să dea un ordin de a folosi armele nucleare, el trebuie să fie sigur că toată lumea, toţi care sunt pe lanţul de comandă vor executa acest ordin. El înţelege principiul celor cinci mâini care trebuie să apese butonul una după alta. Însă dacă unul singur nu va executa, va fi un semnal de insubordonare şi ar putea însemna chiar moartea lui Putin, moartea fizică”, mai spune jurnalistul de investigații Christo Grozev.

Liderul de la Kremlin nu va da un astfel de ordin, momentan

Potrivit jurnalistului, președintele rus nu va da un astfel de ordin până nu se convinge că cei din jurul său nu îl vor trăda.

De asemenea, el a mai spus că forțele de securitate nu sunt sigure de perioada de timp cât Vladimir Putin va mai conduce Rusia.

”Astfel că, până el nu este sigur că se va executa acest ordin, nu-l va da. Forţelor de securitate nu le este clar dacă Putin nu va mai fi la putere peste trei luni. Nu există nicio garanţie în acest sens”, mai spune Christo Grozev

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page