Press "Enter" to skip to content

Anunțul ANM despre zăpezi. Cât mai ninge în România? Alertă de ger!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut recent un anunț important despre zăpezi! Meteorologii au anunțat cât mai ninge în România, căci în această perioadă este alertă de ger. Iată ce temperaturi se vor înregistra în următoarea perioadă, dar și cum va fi vremea în toată România!

  • Anunț important al ANM
  • Cât mai ninge în România
  • Este alertă de ger

Pentru Antena 3 CNN, Elena Mateescu, directoarea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a anunțat cum va fi vremea în România în următoarea perioadă. Iată ce declarații a făcut meteorologul!

Anunțul ANM despre zăpezi. Cât mai ninge în România?

Pentru sursa citată, meteorologul Elena Mateescu a anunțat că temperaturile vor scădea si mai mult în perioada care urmează, iar cantitățile de precipitații sub formă de ninsoare vor urma să crească în următoarea săptămână.

„Acest acest ciclon polar e posibil să mai aducă aceste căderi masive de zăpadă, cum am văzut în acest weekend. Dacă nu în săptămâna asta, atunci într-una dintre săptămânile următoare. Urmărim cu atenție ce se întâmplă în weekend-ul viitor”, a spus meterologul.

Pentru zilele de marți, miercuri și joi, în partea de sud a României, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 8 și 10 grade Celsius. Sâmbăta și duminica viitoare vor exista temperaturi mult mai scăzute decât în mod normal.

În această săptămână se vor înregistra temperaturi minime de -15 grade Celsius, iar în cele mai joase zone de relief din intracarpatic se vor înregistra temperaturi minime de sub -8 grade Celsius.

Cum va fi vremea în București

Directoarea Administrației Naționale de Meteorologie a vorbit și despre cum va fi vremea în Capitală. Așadar, în București, la începutul săptămânii viitoare se vor înregistra temperaturi minime de sub -6 și -7 grade Celsius, pe timpul nopții. Pe parcursul zilei, temperaturile maxime vor fi mai ridicate. Meteorologul Elena Mateescu a mai precizat că în Capitală, săptămâna viitoare „vor fi minime de -7 grade Celsius”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page