Press "Enter" to skip to content

Anunț important din partea RCS&RDS. Ofertă “totul la jumate” pentru clienți

RCS&RDS este unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie mobilă și internet din România. De-a lungul anilor, a atras o mulțime de clienți pentru calitatea serviciilor, dar mai ales pentru prețurile atractive. Acum, compania a mai făcut un anunț important, legat de o nouă ofertă.

Ofertă atractivă de la RDS

În ultima vreme, compania de cablu, internet si telefonie mobilă a comunicat o mulțime de oferte, menite să vină în ajutorul abonaților si să îi atragă pe potențialii clienți. Aflăm acum că firma a emis o nouă campanie, care vizează o țară întreagă și ce nu ar trebui să fie ratată. Nu este prima data când face astfel de oferte, dar de data aceasta este avantajoasă mai ales pentru elevi sau studenți, care au mare nevoie de acces la telefon și un semnal pe măsură.

RCS RDS continuă să le ofere clienților oferte de nerefuzat. Aflăm acum că furnizorul are de gând să ofere un abonament de telefonie mobilă cu o reducere de 50% reducere timp de 9 luni de zile, mai exact pe durata întregului an școlar. Astfel, ar urma să beneficiezi de 4 luni de gratuitate totală pentru abonamentele de telefonie mobilă.

Ce se întâmplă dacă nu plătești factura la timp

De reținut că, pentru a beneficia de acest avantaj, trebuie să închei un contract de 2 ani, fără a exista posibilitatea de a semna pentru o perioadă mai scurtă. Clienții au o perioadă lungă de timp pentru a intra în această cursă, dar ar fi bine să se grăbească.

Este foarte important să fii un client conștiincios și să plătești factura la timp, pentru a evita consecințele. Totuși, cei care nu au reușit să plătească factura până la data scadentă au la dispoziție încă 10 zile, perioadă în care furnizorul va transmite avertizări. Abia apoi, compania RCS RDS va suspenda abonamentul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page