Press "Enter" to skip to content

Anunț important al ANM! Cât mai ține frigul în România. Cum va fi vremea în următoarea lună

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut un anunț important. Meterologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada 6 februarie – 6 martie. Iată cum va fi vremea în fiecare parte a României în următoarea lună, dar și ce temperaturi vor înregistra termometrele!

  • Anunț important al ANM
  • Cât mai ține frigul în România
  • Prognoza meteo în următoarea lună

Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au anunțat că începând cu săptămâna viitoare, vremea se încălzește considerabil, iar temperaturile vor avea valori mai mari decât normalul acestiei perioade din an. Iată cum va fi vremea în fiecare parte a țării!

Anunț important al ANM! Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Vremea în săptămâna 06 – 13 februarie

În săptămâna 06 – 13 februarie, în toate județele Româniai, valorile termice vor fi mult mai coborâte decât cele normale acestei perioade, dar vor avea o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile de centru ale țării. În cea mai mare parte a României, dar în special în jumătatea de vest a țării, regimul pluviometric va fi deficitar.

Vremea în săptămâna 13 – 20 februarie

În săptămâna 13 – 20 februarie, în toate județele țării, dar în special în nord-estul extrem al țării, temperaturile medii vor fi peste cele normale acestei perioade din an. În cea mai mare parte a României, dar în special în regiunile de sud-vest, cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

Vremea în săptămâna 20 – 27 februarie

În săptămâna 20 – 27 februarie, în toate județele țării, temperatura medie a aerului va fi mai ridicată decât normalul perioadei, dar în nord-estul țării va avea o abatere termică pozitivă mai accentuată. În regiunile de sud și sud-est ale țării, regimul pluviometric va fi deficitar, iar în restul țării va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă a anului.

Vremea în săptămâna 27 februarie – 6 martie

În săptămâna 27 februarie – 6 martie, în întreaga țară, mediile valorilor termice se vor situa peste normalul acestei perioade. Pe întreg teritoriul României, cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă din an. În regiunule de sud și sud-est ale țării, regimul pluviometric va fi deficitar, iar în restul țării va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă din an.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page