Press "Enter" to skip to content

Anunț ANM! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut recent un anunț de ultim moment! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Iată cum va fi vremea până în data de 23 octombrie, în fiecare regiune a României!

  • Anunț important al ANM
  • Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Anunț ANM! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Vremea în Banat

În prima zi a acestui interval, vremea este relativ caldă, cu temperaturi maxime de 20-22 de grade Celsius. În data de 11 octombrie, temperaturile vor scădea la valorile diurne, până la temperatura maximă de 15 grade Celsius.

În perioada 12-15 octombrie, în Banat vor fi temperaturi maxime de 18-19 grade Celsius, iar încălzirea estimată ulterior va însemna o medie regională în general de 22-23 de grade Celsius, cu valori care vor caracteriza o vreme destul de caldă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 11 grade Celsius. În această perioadă, local și temporar se vor semnala ploi slabe în perioada.

Vremea în Crișana

În prima zi a acestui interval, vremea va fi caldă, cu temperatura maixmă de 20 de grade Celsius. În perioada 11-15 octombrie, media regională a valorilor diurne va fi cuprinsă între 17-18 grade Celsius.

Vremea va deveni caldă în a doua jumătate a acestui interval, moment în care temperaturile vor ajunge la 21-23 de grade Celsius. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 9 grade Celsius, iar media acestora va urca ușor la 8-9 grade Celsius. În perioada 11 – 15 octombrie vor exista ploi, iar în restul intervalului, probabilitatea pentru ploi va fi redusă.

Vremea în Transilvania

În prima săptămână a acestui interval, temperaturile maxime vor fi de 16-18 grade Celsius, iar cele minime vor fi de 8-9 grade Celsius. Începând din data de 16 octombrie, vremea va intra într-un proces de încălzire și va ajunge la temperaturi maxime de 20-22 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi de 5-7 grade Celsius. În perioada 12-14 octombrie, local și temporar vor exista ploi, iar în restul intervalului, pe arii restrânse vor mai exista ploi slabe.

Vremea în Maramureș

În prima săptămână a acestui interval, temperaturile maxime vor fi situate între 16 și 18 grade Celsius. Începând din data de 16 octombrie, vremea va intra într-un proces de încălzire și va avea temperaturi maxime de 20-21 de grade Celsius. Temperaturile minime vor avea mici variații în prima săptămână, la valori cuprinse între 4 și 9 grade Celsius, apoi media se va situa în jurul a 7 grade Celsius. Începând cu data de 12 octombrie vor exista intervale în care local și temporar se vor semnala ploi slabe.

Vremea în Moldova

În perioada 10-15 octombrie, temperaturile maxime vor fi situate între 15 și 18 grade Celsius. Începând din data de 16 octombrie vor fi temperaturi de peste 20 de grade Celsius până spre finalul intervalului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 9 grade Celsius, cu excepția nopții de 10/11 octombrie, moment în care media acestora va scădea spre 3-4 grade Celsius. În perioada 12-14 octombrie, local și temporar se vor semnala ploi slabe, iar în restul intervalului, probabilitatea pentru ploi pe arii restrânse va fi redusă.

Vremea în Dobrogea

În prima săptămână a acestui interval, temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar ulterior se va mai încălzi, ajungând la temperaturi maxime de 20-21 de grade Celsius. Temperaturile minime vot fi de 10-12 grade Celsius în prima parte a intervalului, iar ulterior, în noaptea de 10/11 octombrie vor fi temperaturi minime de 7-8 grade Celsius. În perioada 12-14 octombrie, probabilitatea de ploi slabe va fi ridicată.

Vremea în Muntenia

În prima săptămână a acestui interval, temperaturile maxime vor fi situate între 18 și 20 de grade Celsius. În a doua săptămână a acestui interval, vremea se va mai încălzi, ajungând la o temperatură maximă de 22 de grade Celsius. Temperaturile minime vor fi situate între 7 și 11 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în data de 11 octombrie, apoi media estimată va fi de 7-8 grade Celsius. În perioada 12-14 octombrie, local și temporar se vor semnala ploi slabe, iar în restul intervalului, doar pe arii restrânse vor mai fi posibile ploi slabe, cel mai probabil spre finalul acestui interval.

Vremea în Oltenia

În prima zi a acestui interval, temperaturile maxime vor fi de 19-20 de grade Celsius, apoi în data de 11 octombrie se va produce o scădere de temperatură, până la o medie regională de 16 grade Celsius. În perioada 12-15 octombrie, temperaturile maxime vor fi de 17-18 grade Celsius, iar în a doua săptămână a acestui interval, temperaturile maxime vor ajunge la 20-22 de grade Celsius. Temperaturile minime vor fi situate în jurul a 10 grade Celsius în primele 4 zile ale intervalului, iar ulterior, media acestora va scădea la 7-8 grade Celsius. În perioada 11-15 octombrie, local și temporar va ploua, iar în restul intervalului probabilitatea pentru ploi va fi redusă.

Vremea la munte

În prima săotămână a acestui interval, temperaturile maxime vor fi situate între 8 și 10 grade Celsius, iar până spre finalul acestei perioade, temperaturia maximă va ajunge ușor la 14 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi de 2-4 grade Celsius, urmate de o creștere, spre 6-7 grade Celsius în a doua săptămână. În perioada 12-14 octombrie, local și temporar va ploua, iar în restul intervalului, doar pe arii restrânse vor mai fi posibile ploi slabe, cel mai probabil spre finalul acestui interval.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page