Press "Enter" to skip to content

Anonymous a spart serverele Băncii Centrale a Rusiei. Peste 35.000 de documente secrete vor fi făcute publice

Este a patra săptămână de la izbucnirea războiului, însă lupta este în plină desfășurare. În timp ce forțele armate ruse atacă nestingherit Ucraina, grupul de hackeri „Anonymous” au spart serverele Băncii Centrale a Rusiei și a accesat peste 35.000 de documente, ce vor fi făcut publice în următoarele ore!

  • Anonymus, un nou „atac” la Rusia!
  • Grupul de hackeri au spart serverele Băncii Centrale din Rusia

Rusia se află într-un lanț de probleme în aceste momente, însă cu toate astea continuă să bombardeze Ucraina, fără a se retrage și a face pace. Recent, grupul de hackeri „Anonymous” a „atacat” din nou infrastructurile băncilor ruse.

Anonymous a spart serverele Băncii Centrale a Rusiei

Încă de când a izbucnit războiul în țara vecină cu România, hackerii din grupul Anonymous au încercat pe cât posibil să ajungă la cele mai prețiose și importante date din sistemul rusesc, încercând pe cât posibil să distrugă infrastructurile digitale și bancare.

După ce au spart serverele serviciilor secrete ruse și au descoperit mai multe convorbiri ale lui Vladimir Putin, acum colectivul internațional de hacking Anonymous a anunţat că a spart Banca Centrală a Federației Ruse.

Peste 35.000 de documente secrete vor fi făcute publice

Ei bine, asta nu este tot! Într-o postare devenită virală pe Twitter, grupul Anonymous a scris că, în următoarele 48 de ore, va publica peste 35.000 de fișiere, unele documente conţinând mai multe acorduri secrete.

Mai mult decât atât, Anonymus a transmis un avertisment companiilor occidentale care continuă să coopereze cu Rusia, explicându-le că dacă nu se retrag, riscă să se confrunte cu atacuri cibernetice în contextul războiului din Ucraina.

În aceste momente, după marele anunț făcut, întreaga omenire așteaptă cu nerăbadre să vadă documentele secrete care au ieșit la iveală și vor fi publicate de căte gruparea Anonymus, care de asemenea le-a și descoperit.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You cannot copy content of this page