Press "Enter" to skip to content

Angajări la Kaufland! Ce salariu câştigă un şef de raion în Bragadiru! Ia mai mulţi bani decât la LIDL sau Carrefour!

Printre posturile pentru care Kaufland face angajări se numără cele de lucrători comerciali, şef de raion, manipulanţi marfă, specialist flux marfă. Salariile oferite pentru postul de şef de raion încep de la circa 2.400 de lei net la Fălticeni şi de la circa 3.400 de lei net în Bragadiru.

Pentru postul de lucrător comercial salariile încep de la circa 1.700 de lei net la Bacău şi Tîrgu Mureş, iar în Bragadiru şi Bucureşti – încep de la aproximativ 2.000 de lei net lunar, arată anunţurile de angajare consultate de Economica.net. Kaufland oferă tichete de masă şi zile în plus la concediul de odihnă pe măsură ce creşte vechimea în companie.

Kaufland angajează Front Desk Officer la Bucureşti pe salariu care porneşte de la 2.200 de lei net.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, are bune abilităţi de comunicare, de organizare şi de prioritizare. Are, de asemenea, cunoştinţe avansate de limba română şi de engleză şi ştie să lucreze cu suita Office.
Compania oferă candidatului selectat pentru acest post contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu salariu care pornește de la 3.800 lei brut (circa 2.200 de lei net) , bonuri de masă, zile în plus la concediul de odihnă, în funcție de vechimea în cadrul companiei, conform anunţul de angajare consultat de Economica.net.

Kaufland angajează şefi de raion în Bragadiru, Suceava, Fălticeni, Botoşani, Arad. Salariile oferite încep de la circa 2.400 de lei net la Fălticeni şi de la circa 3.400 de lei net în Bragadiru. 

Candidatul potrivit pentru acest post e orientat către clienţi, are abilităţi de coordonare şi ştie să motiveze echipa cu care lucrează. Are, de asemenea, experienţă în poziţii de conducere a angajaţilor şi experienţă în comerţul cu amănuntul. E orientat către clienţi şi are ţinută profesională ireproşabilă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de engleză sau de germană.

Indiferent de oraşul în care e disponibil postul, compania oferă candidaţilor selectaţi contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete masă, creşteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, număr care vor creşte în functie de vechimea în companie.

Pentru postul de şef de raion din Bragadiru salariile oferite încep de la 5.900 lei brut lunar.

Postul de şef de raion, deschis la Kaufland în Arad, e ofertat cu salariu care începe de la 5.300 de lei brut lunar. Pentru posturile de şef de raion din Suceava şi din Botoşani angajatorii oferă salarii care pornesc de la 4.750 lei brut lunar.

La Fălticeni compania ofertează candidaţii care vor să aplice pentru postul de şef de raion salarii care încep de la 4.250 lei brut lunar, conform anunţurilor de angajare consultate de Economica.net. Salariile precizate mai sus pentru postul de şef de raion vizează normă întreagă de muncă.

Kaufland angajează specialist flux marfă la Bucureşti pe salariu care începe de la circa 2.000 de lei net lunar.

Se califică pentru acest post candidaţii care au cunoştinţe avansate de SAP şi MS Office, experienţă relevantă în implementarea de proiecte SAP sau în managementul proceselor și sistemelor. Candidaţii potriviţi pentru acest post au abilităţi de organizare, bune abilităţi de gestionare a problemelor şi gândire cost – beneficiu, spun angajatorii în anunţul de recrutare consultat de Economica.net.
Angajatorii oferă candidatului selectat contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu salariu care începe de la 3.400 de lei brut lunar pentru normă întreagă (circa 2.000 de lei net), tichete de masă, creşteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, al căror număr urmând să crească odată cu vechimea în companie, arată anunţul de angajare, consultat de Economica.net.

Kaufland angajează cadru tehnic PSI la Balş pe salariu care porneşte de la circa 1.900 de lei net.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, certificat de absolvire a cursului pentru Cadru Tehnic cu atribuţii în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor. Are, de asemenea, bune cunoştinţe de lucru la PC, e dispus să aibă program de muncă flexibil, are ţinută profesională ireproşabilă şi e orientat către clienţi.

Angajatorul oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu salariu care începe de la 3.200 de lei brut lunar pentru normă întreagă. Printre beneficiile oferite se numără tichete de masă, creşteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu, al căror număr creşte odată cu vechimea în companie, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Kaufland angajează lucrători comerciali în Bucureşti, Bragadiru, Sibiu, Oradea, Bacău, Tîrgu Mureş, în această perioadă. Salariile încep de la circa 1.700 de lei net la Bacău şi Tîrgu Mureş, iar în Bragadiru şi Bucureşti – încep de la aproximativ 2.000 de lei net lunar.

Se califică pentru postul de lucrător comercial candidaţii care au studii medii, sunt amabili, serioşi, responsabili şi sunt dispuşi să muncească în ture.

Ce oferă angajatorii

Salariile oferite de companie pentru postul de lucrător comercial din Bragadiru şi Bucureşti încep de la 3.400 de lei brut pentru program întreg, iar pentru acelaşi post din Sibiu sau din Oradea (tot cu normă întreagă), salariul începe de la 3.200 de lei brut lunar, conform anunţurilor de recrutare.
Compania angajează lucrători comerciali în Bacău şi în Tîrgu Mureş, pe care-i ofertează salariu care porneşte de la 2.900 de lei brut lunar pentru normă întreagă de muncă.

Kaufland angajează manipulanţi marfă la centrele logistice ale companiei, situate în Turda şi la Ploieşti.

Se califică pentru acest post candidaţii care au absolvit opt clase, sunt rezistenţi la stres, pot face faţă unui ritm alert şi unui volum mare de muncă. Mai mult, candidatul potrivit pentru acest post e dispus să lucreze în ture, potrivit anunţurilor de angajare.
Pentru postul din Turda compania oferă salariu care începe de la 3.200 de lei brut lunar pentru normă întreagă de muncă, tichete de masă, creşteri salariale anuale, opţiunea transportului gratuit până la depozit.

Pentru postul din Ploieşti Kaufland oferă, pe lângă beneficiile enumerate mai sus, spor de frig în departamentele „produse proaspete” de 600 de lei brut, la “produse congelate” – de 770 de lei brut, spor de greutate în departamentul „legume – fructe” de 430 de lei brut, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Kaufland angajează îngrijitor clădiri în Bucureşti pe salariu care începe de la circa 1.600 de lei net.

Se califică pentru acest post candidaţii care au sudii medii, sunt dispuşi să lucreze în ture, sunt responsabili, amabili, serioşi.

Compania oferă la angajare contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu salariu care începe de la 2.800 de lei brut lunar pentru normă întreagă, tichete de masă, creşteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, număr care va creşte odată cu vechimea în companie, potrivit anuţului de recrutare consultat de Economica.net.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page