Press "Enter" to skip to content

Angajare menajere: serviciu unic și controversat!

Firma de curățenie din Londra angajează menajere goale

O firmă de curățenie din Londra a reușit să atragă atenția presei și să devină populară datorită unei cerințe specifice pentru angajare. Compania angajează femei pentru curățenie care sunt dispuse să lucreze fără haine pe ele. Anunțul a stârnit controverse și femeile par să fugă de această slujbă.

Conform anunțului, compania caută femei care pot curăța case private fără haine pe ele. Acestea ar trebui să facă curățenie generală, să șteargă praful, să dea cu aspiratorul, să ude plantele, să facă paturile, să folosească mașinile de spălat, să calce rufele și să spele ferestrele. În plus, compania a subliniat că nu există nimic sexual în afacerea lor și că sunt doar un serviciu pentru comunitatea de nudiști.

Curățenie naturală devine din ce în ce mai populară

Curățenia naturală, cum se numește acest serviciu, este tot mai populară, iar clienții sunt dispuși să plătească prețuri mari pentru această experiență unică. Compania a început să ofere servicii de curățenie cu menajere goale anul trecut în Londra și afacerea merge atât de bine încât se extind în alte trei orașe din Marea Britanie.

Pentru două ore de curățenie, clienții trebuie să plătească peste 45 de lire, adică aproximativ 300 de lei pe oră. În plus, prețul pentru a doua oră crește, iar menajerele sunt obligate să lucreze doar purtând mănuși și papuci. Compania a subliniat că majoritatea clienților lor sunt nudiști și că nu există nimic suspect în afacerea lor.

Un serviciu unic și distractiv

În ciuda controversei, compania de curățenie din Londra își promovează afacerea cu mare entuziasm și susține că oferă un serviciu unic și distractiv. Potrivit lor, clienții care angajează o menajeră goală vor avea toată săptămâna un zâmbet uriaș pe față.

În concluzie, serviciul de curățenie naturală oferit de compania din Londra este controversat și poate nu este pe placul tuturor. Cu toate acestea, clienții lor par să fie mulțumiți și compania își extinde afacerea în alte orașe din Marea Britanie. Este interesant de văzut dacă acest serviciu va fi oferit și în alte țări sau va rămâne un fenomen local.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page