Press "Enter" to skip to content

Andrei a pierit într-un cumplit accident la Cluj. Bărbatul avea un fiu de doi ani

Andrei a murit într-un groaznic accident rutier la Cluj. Mașina în care se afla a lovit o balustradă și a ajuns în râu. El avea un băiat de doi ani.

Accidentul a avut loc în urmă cu două seri, la Cluj. În urma impactului doi tineri au murit. Andrei era șoferul mașinii și se întorcea de la un salon de tatuaj.

Tânărul mergea spre casă, acolo unde era așteptat de fiul său de doi ani.

Viața lui Andrei s-a terminat într-o secundă. Bărbatul se întorcea alături cu un prieten de la Turda, acolo unde au mers la un salon de tatuaj. Amicii mergeau spre casă, însă atunci a avut loc tragedia.

Mașina condusă de Andrei a lovit o balustradă de pa marginea drumului, iar autoturismul a ajuns direct în râul Someșul Cald.

Tinerii nu au reușit să se salveze, asta deoarece presiunea apei nu le-a mai permis să iasă afară din autoturism.

Deși la fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje, pentru cei doi tineri nu s-a mai putut face nimic, iar decesul a fost declarat.

Andrei era tatăl unui băiat de doi ani

Șoferul mașinii aștepta cu nerăbdare să ajungă acasă pentru a fi întâmpinat de fiul lui, de doi ani. Acum micuțul va crește fără tată. Andrei lucra la o firmă de exploatare a lemnului în Gilău și era pasionat de tatuaje, având mai multe pe corp. Prietenii săi sunt șocați de tragedie și nu le vine să creadă că acesta nu mai e.

Pe pagina lui oficială de socializare curg zeci de mesaje de la cunoscuți. Aceștia își exprimă regretul și suferința în urma tragediei uriașe care i-a îndoliat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page