Press "Enter" to skip to content

Andrei a murit la 19 ani, după ce mașina în care se afla s-a făcut bucăți. Accidentul s-a întâmplat în Argeș, iar șoferul a supraviețuit

Andrei a murit într-un accident grav la vârsta de 19 ani, după ce mașina în care se afla alături de prietenul său s-a făcut bucăți. Tragedia s-a întâmplat în comuna Dobrești din Argeș, după ce autoturismul a intrat în doi stâlpi, apoi a intrat într-un copac și s-a distrus în bucăți. Prietenul lui Andrei, care se afla la volan, a supraviețuit.

  • Andrei a murit într-un accident rutier, după ce mașina s-a făcut bucăți
  • Șoferul a supraviețuit

Tragedia s-a întâmplat după ce Andrei și prietenul său s-au pregătit să meargă la petrecerea aniversară a unui prieten. S-au urcat în mașină și au pornit la drum, însă ieșirea din comună a fost locul care i-a adus sfârșitul tânărului. Prietenul său este cel care conducea, iar una dintre cauzele accidentului mortal a fost viteza prea mare cu care conducea.

Andrei a murit într-un accident rutier grav

Andrei și prietenul său s-au pregătit să meargă la petrecerea aniversară a unui prieten. După ce au pornit la drum, la ieșirea din comună mașina a derapat pe câmp, din cauza vitezei prea mari. Autoturismul a trecut prin doi stâlpi pe care i-a rupt, apoi a intrat într-un copac, unde din cauza impactului prea mare, mașina s-a distrus în bucăți.

Acest lucru i-a adus sfârșitul lui Andrei, un tânăr de 19 ani care se afla pe scaunul din dreapta. După ce au sosit la locul accidentului, medicii l-au resuscitat, însă la distanță de o oră a fost declarat decesul băiatului. Fratele său este agent de poliție și a aflat tragica veste de la colegii lui de muncă. Mai mult, Andrei voia să îl urmeze în carieră, deoarece cu doar câteva zile înainte să moară, s-a înscris la Şcoala de Subofițeri de poliţie, acolo unde și-a depus dosarul.

Șoferul autoturismului a supraviețuit

Prietenul lui Andrei, cel care era șoferul mașinii, a fost scos conștient din autoturism, însă cu câteva fracturi. Acesta a reușit să supraviețuiască și se află la Spitalul de Urgență din Pitești, sub îngrijirea medicilor. Tânărul va fi cercetat de poliție în urma accidentului care s-a finalizat cu un deces.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page