Press "Enter" to skip to content

Andreea Bălan i-a cunoscut deja pe părinții lui Victor Cornea. Cum au reacționat, de fapt, părinții jucătorului de tenis când au văzut-o. Artista nu s-a ascuns. A vrut să se afle tot adevărul de la ea

Andreea Bălan a răbufnit după e s-a zvonit că părinții iubitului ei nu o plac și nu sunt de acord cu relația lor. Cântăreața se iubește de câteva luni cu jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea.

Andreea Bălan rădiază de fericire lângă iubitul ei, care este cu 9 ani mai tânăr decât ea. Victor Vlad Cornea a reușit să îi aducă zâmbetul pe buze cântăreței. După ce s-a aflat de povestea lor de dragoste au apărut și primele vorbe răutăcioase.

Recent, cancan.ro scria că părinții lui Victor Vlad Cornea nu sunt deloc încântați de relația fiului lor cu celebra artistă. „Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găsească o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrage atenția de la drumul lui’, ar fi spus surse apropiate cuplului.

Andreea Bălan a vrut să clarifice situația și să mărturisească faptul că părinții iubitului ei nu au nimic împotriva ei. Cântăreața a mers și la Sibiu, acolo unde familia lui Victor Vlad Cornea locuiește.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari’, a spus vedeta la Antena Stars, potrivit WOWbiz.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page