Press "Enter" to skip to content

Andra Ghinea, fosta iubită a lui Lino Golden, a căzut inconștientă pe stradă. Tânăra nu a fost ajutată de nimeni în clipele de coșmar: ”Vedeam cum trec pe lângă mine”

Andra Ghinea, fosta iubită a lui Lino Golden, a trecut prin momente de coșmar în urmă cu o zi, atunci când a căzut incoștientă pe stradă. Tinerei i s-a făcut rău și mărturisește că nimeni nu a ajutat-o în acele minute de groază.

  • Andra Ghinea, clipe de groază
  • Fosta lui Lino a căzut incoștientă pe stradă și nimeni n-a ajutat-o

Andra Ghinea a căzut inconștientă și s-a lovit cu capul de zid. Nimeni n-a ajutat-o

Andra Ghinea, fosta iubită a lui Lino Golden, a traversat momente cumplite în urmă cu o zi, atunci când a ieșit în fața blocului să-și ridice un colet. Tânăra mărturisește că i s-a făcut rău și până să ajungă în casă, acesta a căzut la pământ pe stradă lovindu-se foarte tare cu capul.

”Sunt bine. Vă povestesc mâine momentele de groază prin care am trecut. Scriu asta cu lacrimi în ochi. Până nu am ajuns să trăiesc pe pielea mea asta nu am putut crede că într-o într-o lume de oameni fără suflet.

Astăzi la ora 16 am coborât să-mi ridic un colet, încă din lift, când m-am uitat în oglindă am realizat că mi s-a spart un vas de sânge la ochi și aveam o pată roșie.

La scurt timp după ce am ieșit în parcarea blocului, am avut un atac de panică și efectiv mi-am pierdut vederea. Am amețit, am încercat să fac câțiva pași și să mă ghemuiesc pentru că simțeam că leșin, însă nu am mai reușit. M-am izbit inconștientă cu capul de zid, apoi am căzut lată la pământ pentru 3 minute. Știu toate lucrurile astea pentru că am preluat filmările de la paznic, care bineînțeles nu m-a văzut”, a spus Andra Ghinea pe Instagram.

Timp de trei minute a stat inconștientă la pământ și nu își amintește deloc ce s-a întâmplat, însă a reușit să intre în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere unde a văzut cum au decurs acele clipe de groază.

Tânăra susține că după cele trei minute a început să-și revină, însă nu a putut să aibă putere să ceară ajutorul. În tot acest timp, oamenii treceau pe lângă ea fără să o întrebe dacă are nevoie de ceva, deși se afla cu capul spart și într-o stare deloc bună.

”Am reușit să mă trezesc, nu îmi mai aduc aminte absolut nimic, însă deveneam din ce în ce mai conștientă și vedeam cum trec oameni pe lângă mine și nimeni nu îmi oferea niciun ajutor, eu neavând vlagă să vorbesc sau să mă ridic. Nu pot să mă controlez, nu pot să-mi îmi revin din plâns știind că eu am zăcut în mijlocul parcării și nu am primit niciun ajutor. Puteam fi oricine. Indiferent de om sau animal, vă rog din suflet să ajutați dacă vedeți pe cineva care nu e în apele lui sau are nevoie de ajutor”, a spus Andra Ghinea despre nepăsarea oamenilor.

O ambulanță a ajuns și medicii i-au oferit primul ajutor

Andra Ghinea mai spune că după câteva minute a ajuns o ambulanță la ea, iar paramedicii au reușit să îi ofere primul ajutor. Tânăra mărturisește că a primit toate îngrijirile medicale din partea acestora și au reușit să o pună pe picioare.

Ea a ajuns imediat la spital, acum este bine, însă susține că în acele momente doar Dumnezeu i-a fost alături, căci nimeni altcineva nu a făcut-o, deși au trecut atâția oameni pe stradă.

”Într-un final, a venit ambulanță, cu trei dintre cele mai bune suflete pe care le-am cunoscut în ultima perioadă. 3 bărbați care m-au tratat ca pe copilul lor, deși eram a nimănui.

Deschide ochii, uită-te în jurul tău și oferă ajutorul oricărei vietăți. Haideți să fim oameni, pnetru că un caz de genul, de multe ori, poate fi fatal. Eu sunt bine, doar Dumnezeu a fost cu mine atunci”, a mai zis ea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page