Press "Enter" to skip to content

Andra dezvăluie motivul pentru care nu pozează în costum de baie

Andra mărturisește de ce nu își expune trupul în ipostaze provocatoare

Andra, cunoscuta jurată de la emisiunea „Românii au talent”, a dezvăluit recent motivul pentru care fanii nu o vor vedea niciodată în costum de baie sau în alte ipostaze provocatoare. Deși mulți admiratori s-au arătat dezamăgiți de absența unor astfel de imagini pe rețelele de socializare ale artistei, Andra a explicat că trupul dezgolit este un element intim pe care nu dorește să îl etaleze în fața publicului.

Întrebarea fanilor cu privire la absența imaginilor provocatoare a fost ridicată frecvent, iar artista a considerat că este momentul să ofere o explicație sinceră. Într-un interviu recent, Andra a declarat că nu își face plăcere să se pozeze în costum de baie și consideră că astfel de lucruri sunt mult prea intime pentru a fi împărtășite cu publicul.

„În costum de baie nu am fotografii, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra.

Decizia de a nu se expune în astfel de ipostaze provocatoare este una personală pentru Andra, care preferă să se concentreze pe talentul său și să își păstreze intimitatea. Astfel, fanii vor trebui să se mulțumească cu fotografii în care artista apare îmbrăcată în ținute elegante și stilizate.

Andra, o artistă de succes și o femeie puternică

Andra este recunoscută nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru succesul pe care l-a obținut în industria divertismentului. Aceasta a reușit să-și construiască o carieră impresionantă și să câștige aprecierea publicului prin muncă asiduă și dedicare.

În plus, Andra este o femeie independentă și financiar stabilită, ceea ce îi permite să se răsfețe cu câteva luxuri. Artista deține două mașini de lux, un Volvo evaluat la 63.000 de euro și un Mercedes în valoare de 50.000 de euro. Aceste achiziții reflectă succesul și statutul pe care Andra le-a câștigat de-a lungul anilor.

Viața personală a Andrei și relația cu soțul său, Cătălin Măruță

Pe lângă cariera sa impresionantă, Andra este și fericită în viața personală. Artista este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, iar cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea showbiz-ului românesc.

Recent, Andra a vorbit deschis despre relația sa cu soțul și a dezvăluit câteva aspecte interesante. Ea a mărturisit că îi invidiază pe Cătălin și pe colega sa de breaslă, Delia, pentru că aceștia reușesc să își facă planuri și să petreacă timp împreună în afara muncii. În schimb, Andra și Cătălin au o viață extrem de ocupată, iar acest lucru îi împiedică să-și petreacă mai mult timp de calitate împreună.

Totuși, Andra a subliniat că susținerea reciprocă și comunicarea deschisă sunt cheia unei căsnicii fericite. Chiar dacă au avut momente dificile, cei doi au reușit să depășească obstacolele și să construiască o relație solidă, bazată pe înțelegere și respect.

Andra a explicat de ce nu își expune trupul în ipostaze provocatoare și a lămurit fanii cu privire la această decizie personală. Artista consideră că trupul dezgolit este un element intim pe care nu dorește să îl împărtășească cu publicul. Pe lângă cariera sa muzicală de succes, Andra se bucură de o viață fericită alături de soțul său, Cătălin Măruță, și este o femeie puternică și independentă. Prin muncă asiduă și dedicare, artista a reușit să obțină succesul atât în plan profesional, cât și în plan personal.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page