Press "Enter" to skip to content

Anca Nicola, sora lui Dan Spătaru, a murit! De ce s-a stins, la 18 ani de la decesul artistului

La aproape 18 ani de la moartea regretatului Dan Spătaru, sora acestuia, Anca Nicola, s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în urma ei.

Sora cea mare a lui Dan Spătaru a fost profesoară de limba și literatura română la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia. Din primele informații nu sunt clare cauzele decesului.

Vestea tragică a fost făcută public de către elevii liceului unde Anca Nicola preda: „Doamna profesoară Anca Nicola (Puica) a încetat din viață! Condoleanțe familiei si Dumnezeu să o odihnească în pace.”, este mesajul postat pe grupul de Facebook a Promoției 1985 a  Liceului „Nicolae Bălcescu” Medgidia.

Anca Nicola, sora lui Dan Spătaru, a murit

Rețelele de socializare au fost împânzite cu mesaje de rămas bun pentru sora regretatului Dan Spătaru:

„A plecat dintre noi o mare doamnă, diriginta noastră, d-na NICOLA ANCA. Pentru cei ce au cunoscut- o și au apreciat-o si vor să își ia rămas bun, o pot face mâine 22.06. orele 9.30-10 la biserica sf Petru și Pavel din Medgidia unde va avea loc slujba de înmormântare.”, a scris pe Facebook o fostă absolventă.

Dan Spătaru s-a născut în 2 octombrie 1939, într-o familie de învățători, Gherghina și Aurel Spătaru. Și-a petrecut copilăria la Aliman, comuna natală, în Ion Corvin și la Medgidia, alături de sora mai mare Puica (Maria Nicola) și a bunicilor, agricultori.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page