Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan, schimbare de look! Vedeta este de nerecunoscut

Anamaria Prodan și-a făcut o schimbare de look! Vedeta e aproape de nerecunoscut. Fanii ei au fost luați prin surprindere. Iată cum arată, acum, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodanschimbare de look! Cum arată, acum, vedeta?

Marți, 11 iulie 2023, Anamaria Prodan și-a luat prin surprindere fanii! Vedeta și-a schimbat radical înfățișarea, după ce a mers la un salon de înfrumusețare.

Anamaria Prodan a renunțat la părul drept și blond, optând pentru un breton și bucle lejere.

Anamaria Prodan, rol principal în comedia romantică „Complotul bonelor”

Probabil, vedeta a fost nevoită să își facă această schimbare de look, în contextul în care a primit rolul principal în comedia romantică „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu, devenit celebru datorită telenovelelor „Lacrimi de iubire”, „State şi Flacăra – Vacanţă la Nisa” și „State de Romania – Student la Sorbona”. În film, Anamaria Prodan îl va avea ca partener pe Cristi Iacob, juratul reality show-ului „Te cunosc de undeva”.

Filmările au început deja în Cluj-Napoca, Cluj, dar vor avea loc şi în străinătate. După ce va fi gata, filmul respectiv va fi difuzat pe Netflix, unde românii îl vor putea urmări atunci când au timp liber.

„Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie.

Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați, profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a declarat, luni, Anamaria Prodan în cadrul unui interviu acordat pentru PlaySport.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page