Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani. Zi de naștere cu lăutari și tort cu șapte etaje. Imagini de la fastuoasa petrecere

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani. Anamaria Prodan, primele imagini de la ziua de naștere. Pe 17 decembrie, impresara de fotbal va împlini 50 de ani. Aceasta a sărbătorit în avans, astfel, în urmă cu o zi, a avut loc un chef pe cinste într-un local de lux din Otopeni. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a avut invitați de seamă, iar atmosfera a fost întreținută de nimeni altul decât Jean de la Craiova. Iată primele imagini de la petrecerea impresarei!

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani. Mâine, Anamaria Prodan va împlini 50 de ani. Pe 13 decembrie, aceasta și-a aniversat ziua în avans la Mănăstirea Nechit, acolo unde a fost sărbătorită de preoți. Pe rețelele de socalizare, aceasta a postat mai multe imagini, aceasta a postat o imagine cu tortul primit, cu mesajul „La mulți și binecuvântați ani!’. Așa cum era de așteptat, impresara de fotbal a organizat o petrecere fastuoasă, cu ocazia zilei sale de naștere. Evenimentul a avut loc în urmă cu o zi, iar imaginile i-au lăsat pe mulți fără cuvinte. Vedeta a sărbătorit în mijlocul lăutarilor și a avut un tort aniversar dispus pe 5 etaje.

Anamaria Prodan, primele imagini de la ziua de naștere. În urmă cu puțin timp, impresara susținea că, de ziua ei, și-ar dori să găsească un „bărbat adevărat’, în brațele căruia să-și găsească liniștea. Aceasta și Laurențiu Reghecampf au divorțat la sfârșitul lunii noiembrie, atunci când Judecătoria Buftea a admis cererea de desfacere a căsătoriei.

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani

Impresara de fotbal a organizat o petrecere în toată regula. Aceasta a fost înconjurată de familie și prieteni, iar atmosfera a fost întreținută de cei mai cunoscuți maneliști. Printre aceștia, se numără Jean de la Craiova, Tzancă Uraganu și Elis Armeanca.

Lacalul ales de Anamaria Prodan este unul cu specific românesc, astfel din meniu nu au lipsit berbecuții la proțap, slăninuța, toba, șoriciul, zacusca, murăturile și cozonacii. Tortul a fost unul cu adevărat impresionant, fiind dispus pe 5 nivele și personalizat cu trandafiri și elemente decorative aurii.

Pe rețelele de socializare, impresara a postat mai multe fotografii și videoclipuri de la petrecerea ei. Printre vedetele prezente, se numără Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, Adriana Bahmuțeanu, Cornelia Ionescu sau Lena Enache. Bineînțeles, Anamaria Prodan i-a avut alături și pe cei trei copii ai săi, Sarah și Rebecca, dar și Laurențiu Reghecampf Jr.

Ce ținută a purtat impresara și câți invitați au fost

Cu ocazia acestei zile speciale, Anamaria Prodan a ales să poarte o rochie neagră, lungă, accesorizată cu detalii argintii. Aceasta a optat pentru un machiaj lejer, iar părul și l-a prins în coc. În imaginile postate pe Instagram, se poate observa că Sarah s-a asortat cu mama ei și a purtat o ținută similară, însă rochia acesteia a fost decupată în partea superioară.

Invitată în podcastul „Tare de tot’, impresara a susținut că la petrecerea ei vor participa 300 de invitați, având în vedere că s-a săbătorit și ziua de naștere a lui Codrin Ștefănescu, președintele APP.

„Singura mea dorință pe care o mai am acum, pe pământul ăsta, e să am lângă mine un bărbat! Atât îmi doresc de la viață, un bărbat adevărat! De mulți ani nu mi-am făcut ziua pentru că nu eram fericită! Acum vreau să dau petrecere mare. La ultima zi de naștere eram total nefericită, plângeam. Încercam să-l țin pe fostul soț departe de lume, de femei.

Acum, am zis că fac cea mai mare petrecere posibilă! Sunt aproximativ 300 de persoane invitate. Îmi fac ziua împreună cu Codrin, facem jumătate-jumătate invitații! Facem cu lăutari, cu manele, de toate! Un spectacol adevărat de muzică românească!Cum îmi place mie!’, a declarat Anamaria Prodan.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page