Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan i-a făcut cunoștință fiului său cu Ibrahim Ashary. Cum s-a fotografiat de data aceasta impresara cu presupusul iubit / FOTO

Sunt sau nu împreună?! Este întrebarea pe care și-o pun toți fanii Anamariei Prodan, în legătură cu relația pe care o are cu Ibrahim Ashary, însă sexy impresara este în continuare cât se poate de discretă în declarații. Ei bine, astăzi i-a făcut cunoștință fiului său cu presupusul iubit. Iată cum s-au fotografiat!

  • Anamaria Prodan, o nouă afacere cu Ibrahim Ashary?!
  • Ce relație este, de fapt, între cei doi
  • Cum s-au afișat de data aceasta

Anamaria Prodan a mărturisit cu ceva timp în urmă că are de gând să se căsătorească din nou, însă nu va intra într-o relație oficial până când nu va termina procesul de divorț cu fostul ei partener, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan i-a făcut cunoștință fiului său cu Ibrahim Ashary

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un fiu, pe Laurențiu Reghecampf Junior, despre care sexy impresara spunea că nu mai petrece atât de mult timp cu tatăl său. Astăzi, vedeta a postat o nouă imagine cu fiul ei.

Și nu doar cu fiul ei, ci și cu presupusul iubit, Ibrahim Ashary. De asemenea, în dreptul fotografiei, Anamaria Prodan a scris câteva rânduri care să lămurească relația dintre ea și celebrul doctor.

Anamaria Prodan i-a făcut și o declarație faimosului doctor, spunând că atât ea, cât și familia ei îl iubesc și îl respectă, însă la ce să se fi referit, oare, fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf?!

Anamaria Prodan, o nouă afacere cu Ibrahim Ashary?!

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a dat de înțeles că își va deschide o nouă afacere în România, alături de Ibrahim Ashary.

”Eu și familia mea te iubim și te respectăm enorm pentru ce ești ! Om minunat ! Ceva de vis vom face în România în curând”, a scris Anamaria Prodan în descrierea imaginii.

Zilele trecute, Anamaria Prodan anunța încă o lovitură în lumea afacerilor: își va deschide propria linie de bijuterii de lux. Și dacă vă întrebați cine este bărbatul lângă care Anamaria Prodan se afișează tot mai des, ei bine, noi avem răspunsul.

Ibrahim Ashary este unul dintre cei mai cunoscuți doctori din Golf. Își desfășoară activitatea în Dubai, fiind specializat pe chirurgie plastică, însă este cunoscut în întreaga lume pentru performanțele sale.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page