Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru un alt bărbat. Imaginea cu care a surprins fanii: „Te iubesc”

Anamaria Prodan a fost surprinsă recent în compania unui alt bărbat, după ce a publicat pe contul personal de instagram o fotografie surprinzătoare. Aceasta se află la restaurantul unui hotel renumit din Dubai, în compania unui prieten de origine arabă, de profesie medic plastician.

  • Anamaria Prodan a avut parte de o apariție suprinzătoare.
  • Vedeta a fost surprinsă în compania altui bărbat, î Dubai.

Anamaria Prodan a fost surprinsă în brațele altui bărbat, la câteva luni după scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a fost surprinsă la restaurantul unui hotel din Dubai în compania unui nou bărbat, făcându-i chiar și o declarație de dragoste pe pagina personală de Instagram, care a stârnit reacții în rândul publicului.

Se pare că Anamaria Prodan l-a uitat pe Laurențiu Reghecampf și a trecut peste scandalul cu divorțul, fiind surprinsă recent în compania altui bărbat, într-o fotografie postată chiar de ea pe contul personal de Instagram.

Vedeta nu se afișează pentru prima dată în compania altor bărbați din Emiratele Arabe, însă de această dată a avut o declarație specială. În descrierea fotografiei în care apare alături de un bărbat de origine arabă, care o ține în brate, Anamaria a folosit hashtagul „#loveu”, semn ca acesta este un prieten special al vedetei. În fotografie se poate oberva mâna bărbatului care o ține după umăr, peste care este mâna Anamariei Prodan.

Se pare că bărbatul este un medic plastician arab, pe nume Al Ashary, care locuiește în Dubai. Coincidență sau nu, acesta a făcut studiile în Germania, țara de unde este și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, semn că destinul o împinge mereu spre această țară.

Pe lângă această fotografie, impresara nu ezită să își surprindă urmaritorii, postând fotografii în care își etaliează corpul de invidiat, la cei 49 de ani ai săi. De cele mai multe ori, vedeta apare purtând costume de baie sau etalându-și viața de lux, semn că divorțul de Laurențiu Reghecampf nu a afectat-o foarte tare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page