Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan aruncă bomba! Sexy-impresara este îndrăgostită lulea: „Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!” VIDEO

Anamaria Prodan a renunţat la disputa verbală cu Laurenţiu Reghecampf, iar motivl este noul bărbat din viaţa sexy-impresarei! Aceasta a dezvăluit că este îndrăgostită până peste cap şi abia aşteaptă mpronunţarea divorţului pentru a-şi oficializa noua relaţie!

Anamaria Prodan aruncă bomba! Sexy-impresara este îndrăgostită lulea: „Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!”. Anamaria Prodan este în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. În ultimele luni, vedeta a răbufnit la adresa antrenorului Universităţii Craiova şi al amantei lui, care este însărcinată şi urmează să nască la începutul lunii mai. De ceva timp, a renunţat la scandal, iar acum s-a aflat şi motivul!

Anamaria Prodan aruncă bomba! Sexy-impresara este îndrăgostită lulea: „Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!”

Anamaria Prodan este invitata podcast-ului „Fiţă cu Adiţă„, care va fi difuzat vineri. Sexy-impresara a recunsocut că este îndrăgostită, pentru prima oară de la despărţirea de Laurenţiu Reghecampf. „Da, îmi place cineva! Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soţ, dacă eu nu simt că ar face orice pentru copiii mei, nu are nici o şansă! Aşa a fost şi cu Reghecampf!”, a spus Anamaria Prodan.

Sexy-impresara a dat primele detalii despre cel care i-a furat inima. „El este dintr-o altă lume!”, a spus Anamaria Prodan, care a zâmbit afirmativ când a fost întrebată dacă bărbabtul este dinb ţările arabe! Aceasta a lămurit şi relaţia cu cel cu care a fost căsătorită aproape 16 ani: „Îl iubesc pe Laurenţiu Reghecampf, soţul Anamariei Prodan şi tatăl copiilor mei!”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page