Press "Enter" to skip to content

Anamaria Prodan a dus-o pe fiica sa la medicul estetician. Ce intervenţie şi-a făcut Sarah Dumitrescu

Într-o discuție sinceră cu mama sa, Sarah Dumitrescu, în vârstă de 24 de ani, a dezvăluit motivele ce au stat în spatele vizitei sale la medicul estetician. Fiica impresarei Anamariei Prodan a explicat că decizia nu a fost luată în scopul îmbunătățirii aspectului său fizic, ci pentru a soluționa o problemă des întâlnită: transpirația excesivă.

Anamaria Prodan a dus-o pe fiica sa la medicul estetician. Deși unele voci ar putea să critice această decizie, Anamaria Prodan și-a susținut ferm fiica, recunoscând că este important să ne simțim încrezători în propria piele. În reality-show-ul „Prodanca. Punct și de la capăt”, impresara a declarat: „Sarah este o sportivă și transpirația excesivă în zona axilelor nu este ceva acceptabil. Înțeleg nevoia de a apela la tehnologia medicală modernă pentru a remedia această problemă”.

Medicul estetician responsabil de intervenția lui Sarah Dumitrescu a subliniat faptul că tratamentul a fost non-invaziv și a constat în injecții cu botox, care au fost administrate după anestezierea corespunzătoare a zonei. Este important de menționat că intervenția nu a implicat niciun fel de procedură chirurgicală la nivelul feței sau al corpului.

Sarah Dumitrescu a fost hotărâtă să clarifice faptul că nu a suferit nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței sau al corpului său, evidențiind că încrederea în propria sa frumusețe este rezultatul muncii depuse și nu al procedurilor estetice invasive. „Sunt mândră de corpul meu și nu aș schimba nimic la el acum”, a precizat Sarah Dumitrescu.

Anamaria Prodan și-a exprimat satisfacția că acum lumea poate vedea că frumusețea fiicei sale este complet naturală. „Sarah e sportivă! Chestia asta cu transpirația… poate să mă judece oricine! Eu nu pot, nici la femei, nici la bărbați să văd că au tricoul plin de transpirație. Putem să transpirăm prin alte părți, nu la subraț! Dacă se poate face ceva cu tehnologia și cu medicina care a avansat sunt pentru chestiile mici care repară sau care te fac să te simți încrezătoare. De-asta și Sarei i-am dat voie să-și facă botoxul pe o porțiune foarte mică la subraț”,  a declarat impresara, în emisiunea „Prodanca. Punct și de la capăt”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page