Press "Enter" to skip to content

Ana Maria Brânză și soțul divorțează? Fosta sportivă ar fi părăsit căminul conjugal

Ana Maria Brânză (37 de ani), multiplă campioană mondială și europeană la scrimă, și soțul ei, Pavel Popescu, s-ar fi despărțit. Fosta sportivă ar fi părăsit căminul conjugal.  

Ana Maria Brânză și Pavel Popescu, antrenor secund la echipa națională de polo feminin, s-au căsătorit în anul 2015, după aproximativ trei ani de relație. Până atunci, dar și după, Ana și Pavel au format un cuplu discret.

Ana Maria Brânză și soțul ei, Pavel Popescu, s-ar fi despărțit

Ulterior, fosta pereche s-a afișat împreună în câteva imagini pe rețelele sociale, fotografii care acum au dispărut atât de pe contul ei de Instagram, cât și de pe al lui.

Cancan.ro scrie că cei doi s-ar fi despărțit. Aceeași sursă notează că soțul Anei Maria Brânză ar fi comis un act peste care ea nu a putut să treacă. Fosta sportivă ar fi părăsit căminul conjugal. Curând, spadasina și poloistul ar urma să semneze actele de divorț la notar.

Până acum, nici Ana Maria Brânză, nici soțul ei, Pavel Popescu, nu au făcut declarații despre divorț. Fostul cuplu nu a confirmat nici infirmat speculațiile care circulă în presă. 

Ana Maria Brânză și Pavel Popescu s-au căsătorit la Castelul Cantacuzino

Spadasina și poloistul s-au căsătorit în august 2015, în Bușteni, în prezența familiei și prietenilor. Petrecerea a avut loc în aer liber, pe terasa Castelului Cantacuzino. Ana Maria Brânză este cetățean de onoare al orașului Bușteni, motiv pentru care a și ales să organizeze cununia civilă la munte.

„Am luat numele lui Pavel, dar spăduța este acolo, la locul ei. Povestea noastră a început de la un platou de găluști cu prune și uite că am ajuns în locul acesta superb, unde nici nu am visat vreodată. Sincer, dacă mi-aș fi făcut un scenariu despre cum va arăta cununia noastră civilă, nu credeam că se va întâmpla într-un loc atât de frumos, în inima muntelui, la Bușteni.

Am avut emoții, dar au trecut. Am exersat o semnătură nouă și acum mergem pe drumul nostru împreună până la adânci bătrâneți. Soțul meu a purtat astăzi butoni cu pinguini, iar eu am cel mai frumos inel, creat special pentru mine. Are două urechiușe, care sunt, de fapt, două lame de spadă care se unesc în micul diamant”, a povestit Ana Maria Popescu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page