Press "Enter" to skip to content

Amintiri de excepție cu Stela Popescu. Marea actriță ar fi împlinit astăzi 86 de ani

Stela Popescu a fost una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. A scris istorie în acest domeniu, iar moartea sa a venit ca un fulger pentru toată lumea. Era talentată, frumoasă, iubită de o țară întreagă, dar viața a fost nedreaptă și a răpit-o dintre noi. Astăzi, 21 decembrie 2021, Stela Popescu ar fi împlinit venerabila vârstă de 86 de ani.

Stela Popescu, despre relația specială cu mama ei

Stela Popescu a fost una dintre cele mai iubite actrițe din România. Când nimeni nu se aștepta, a plecat dintre noi și a lăsat în urmă lacrimi, durere și tristețe, dar și o mulțime de amintiri. Astăzi, 21 decembrie, ar fi împlinit vârsta de 86 de ani.

Stela Popescu a avut mare succes de-a lungul timpului, dar a muncit mult pentru a ajunge aici. Având în vedere că a trăit vremuri în care actorii nu erau bine priviți, s-a lovit de refuzul tatălui ei de a o sprijini. Cu toate acestea, a făcut sacrificii și a reușit să ajungă acolo unde își dorea.

În tot acest timp, mama i-a fost mereu alături și a sprijinit-o cum a putut mai bine. Totuși, a avut grijă să nu o răsfeţe niciodată, pentru a o pregăti pentru ce urma în viață. Nici după ce a devenit actriţă, acesta nu i-a spus niciodată fiicei sale că este frumoasă, dar în sinea ei o adora. Nu îi spunea cât de talentată este, toate acestea pentru că o ținea din frâu și era dură.

„Am avut o mamă extraordinară, colosală. Noi două am trăit vremuri foarte grele şi poate de aceea a fost foarte drastică cu mine. M-a ţinut din frâu şi nu mi-a spus că sunt frumoasă niciodată”, a mărturisit Stela Popescu.

Stela Popescu în tinerețe

Stela Popescu a fost o actriță de excepție. Pe lângă faptul că a scris istorie prin talentul său, a rămas o legendă și pentru frumusețea ieșită din comun. A fost o femeie dorită, curtată și apreciată de mult bărbați, dar care a iubit puțin și cu patos.

Imaginile cu ea din tinerețe rămân vii în amintirea noastră și ne arată cât de mare era frumusețea naturală a marii actrițe. Marea doamnă a teatrului Românesc a reuşit să nu apeleze niciodată la medicul estetician, mai ales datorită faptului că i-a fost frică mereu de anestezie și a preferat să fie naturală.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page