Press "Enter" to skip to content

Amestecul din două ingrediente care elimină arsura de pe tigăi. Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină

Vrei să elimini arsura de pe tigăi, dar nu știi cum? Noi îți prezentăm un amestec din două ingrediente care te va scăpa de această problemă. Trucul este natural și eficient, iar totodată te ajută să ecomonisești bani.

  • Cum poți elimina arsura de pe tigăi
  • Trucul pe care puține gospodine îl știu

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că multe gospodine folosesc trucuri atunci când vine vorba de curățenie. Tu știai că poți elimina arsura de pe tigăi folosindu-te de două ingrediente naturale? Iată secretul pe care doar cele mai pricepute gospodine îl știu.

Cum poți elimina arsura de pe tigăi

Cu siguranță că și tu ai acasă tigăi care s-au ars cu trecerea timpului. Ai încercat diferite metode pentru a le curăța, dar niciuna dintre ele nu a dat rezultate? Ei bine, noi îți prezentăm amestecul din două ingrediente care te va scăpa de această problemă.

Ingredientele de care ai nevoie pentru acest truc sunt apa și sucul de la o lămâie. Iată ce trebuie să faci, pas cu pas. Pentru început, taie lămâia și pune-o la fiert, în apă, într-o cratiță ori chiar în tigaie, dacă este arsă și pe interior. Dacă vrei să grăbești lucrurile, poți adăuga și un strop de oțet în compoziție, potrivit playtech.ro

Lasă totul la fiert pentru aproximativ 5 minute, la foc mediu. Se lasă la răcit, iar apoi se șterge cu un burete tigaia, după care se clătește. La sfârșit, vei observa cât de ușor se curăță arsura de pe vas. În cazul în care aceasta este arsă pe exterior, înmoaie buretele în amestec și curăță.

Metoda prin care nu se mai ard tigăile

Vrei să știi ce trebuie să faci pentru a nu mai arde tigăile? Deși puține gospodine știu, este recomandat să nu gătim la foc mare, iar de fiecare dată să adăugăm în vas ulei ori unt. Cu atât mai mult, folosește spatule metalice, pentru a nu zgâria vasul.

Cu toate astea, atunci când o oală sau o cratiță este mult prea arsă este recomandat să nu o mai folosim. Este foarte important să schimbi vasul la ceva timp, pentru că pot deveni periculoase din cauza reziduurilor care se acumulează cu trecerea timpului.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page