Press "Enter" to skip to content

Amestecul din două ingrediente care dezgheață parbrizul de la mașină. Trucul care le va fi de mare ajutor șoferilor

Una dintre cele mai mari griji pentru șoferi în această perioadă este curățarea parbrizului. Aceștia riscă să ajungă în situații neplăcute în trafic dacă nu se ocupă cum trebuie de această sarcină. Amestecul din două ingrediente care te ajută să îl dezgheți. Trucul pe care trebuie să îl încerci iarna aceasta.

  • Amestecul care dezgheață parbrizul de la mașină
  • Un truc eficient și simplu

Potrivit legii, toți șoferii trebuie să curețe parbrizul, geamurile laterale și luneta de la mașină. În cazul în care nu țin cont de această regulă, românii riscă să primească amenzi ce pot ajunge chiar și la 1.160.

Amestecul care dezgheață parbrizul de la mașină

Cu numai două ingrediente pe care probabil le ai deja în bucătărie poți curăța parbrizul înghețat al mașinii! Mulți șoferi se folosesc de racletă pentru a scăpa zilnic de această problemă, însă iată că este mai simplu de atât.

Amestecul care te ajută pe perioada iernii este făcut din detergentul de vase și apă. Pentru început, este important să știi că atunci când vine vorba de acest truc, cantitatea de ingrediente folosite este foarte importantă.

Pune într-un vas o lingură de detergent de vase și 1/3 apă. Pentru un efect și mai surprinzător, îți recomandăm să adaugi și 2/3 spirt. Amestecă bine totul și aplică lichidul pe parbrizul înghețat. În numai câteva secunde se vor vedea rezultatele.

De ce e bine să pui lămâie într-o șosetă

Mașina de spălat joacă un rol foarte important când vine vorba de igienă, iar aceasta este de nelipsit din casele gospodinelor. Cu toate astea, inamicul numărul unu care o poate strica este calcarul. Scapă pentru totdeauna de această grijă cu o lămâie într-o șosetă. Poate suna ciudat la început, însă rezultatele merită.

Taie o lămâie pe jumătate, după care poți tăia fiecare parte câte puțin, pentru a fi mai zemoasă. Pune totul într-un bol și adaugă-le într-o șosetă. Se lasă la înumuiat aproximativ 10 minute. Leagă bine materialul și bagă apoi în mașina de spălat. Pornește aparatul electronic la program normal, de cel puțin 30 de minute, după care nu îți mai rămâne decât să te bucuri de rezultate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page